- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чисто сам объркан Какво да направя
Здравейте на всички значи обичам една момичка много по външност и вътрешната и красота и по всичко просто това чувство е много силно към нея но обаче във същото време харесвам още една момичка от съседното градче но само по външна красота и тя ме харесва и нз какво да правя ако бяхте на мойто място какво бихте направили ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако бях на твое място щях да се застрелям. Ти не знаеш кво искаш. И се пак що не се фанеш с 'момичката', която те привлича не само външно, ами и вътрешно?
Животът е адът описан в Библията!
ми...до колкото разбрах май харесваш 1-та пове4е така 4е...действай.![]()
Нз и аз това мисля но нещо ... мерсси за идеята ще хвана да се застрелям тцтц.защото не сам Сигурен във тази момичка май а другата ми е показвала че ме харесва намеква ми.. Или просто изпитвам страх защото до сега съм си немал гадже и ме е страх
ами да видим първо тая само с външната за да се научиш да се целуваш и въобще да се поотракаш (2-3 седмици не повече ) и после скачай тая с вътрешната красота
незнам аз нямам проблеми с чувства към момичета тъи като мисля че трябва да се свестиш да стъпиш здраво на земята и да правиш каквото е правилно за теб а не каквото ние мислим
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
Добре казано :P
След като може да имаш приятелка и да харесваш друга момичка по външен вид и тя тебе значи си хубавецМожеш да имаш сяка една , що просто не оставиш момичето и не я заблуждаваш .... явно си волна птица..раздавай го така не наранявай излишно и не усложнявай положението заради глупости....съвет...
Пичица е по якаПървоначално написано от 5StaR
![]()
Ще избера грамотната момичка![]()
Явно не обичаш първата, щом се захласваш и по втора...Не знаеш значението на тая дума, явно.Иначе, аз, ако бях на твое място бих избрала първото момиче, все пак ти харесва като цяло и с нея ще ти е по-приятно, защото я познаваш.А на другата не знаеш какъв й е характера.В някои случаи красотата няма значение.
Dobre kazano da +1Първоначално написано от MiMcHeToOo
Az pak se 4udq kak moje da ima6 bade6te s 4ovek koito xaresva6 samo na van6en vid
6te ti omrazne Momko
![]()
е щом е нямал гадже е добре все пак да се понаучи първо малко а не неправо да скача да сваля най-личната момичка
pravilno :PПървоначално написано от \Enigmatic/
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Изпий един алказалцер...![]()
дам...на същото мнение съм..след като я харесваш освен по външност ,а и качествата,които притежава смело напред и успех!!!Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Тцтцтцттц.... бори се за тази,която обичаш,обожаваш...не можеш без нея.. а не за тази,която има по хубави очи...![]()
Играй на тотоНе сериозно - сам трябва да решиш коя да е. Късмет
![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.