.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: izpiti

Град
    nqkade iz spomenite:)

izpiti

Problemyt mi e sledniqt : Tazi u4ebna godina, prez noemvri, se premestih v drugo u4ili6te i karah pripavnitelni izpiti, no me skasaha po edin, i go karah pak predi nqkolko dni. No klasnata zvanna dnes na mama i i kaaza 4e pak sa me skasali. Tova zna4i 4e trqbva da se varna v predi6noto u4ili6te. Vyprosyt mi e dali o6te ot tazi godina ili ot dogodina, za6toto tq neznae, a i qvno izob6to ne se interesuva

Град
    ... Some happy place ...
    Vyprosyt mi e dali o6te ot tazi godina ili ot dogodina, za6toto tq neznae, a i qvno izob6to ne se interesuva
    NesHto si go posukratila toq vupros nishto ne razbrah
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    nqkade iz spomenite:)
    dali o6te ot tazi godina imat pravo da me vyrnat v predi6noto u4ili6te ili e ot dogodina

nqmam ideq
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Повече от фен
    sigurno tazi 6toto nali ne sa te prieli

tazi, za6toto trqbva da zavyt6i6 nqkyde i da izkara6 godinata, a v protiven slu4ai mislq, 4e 6te ostane6 v sy6tiq klas i dogodina v drugoto u-6te. =/
    potyrsi v saita na ministerstvoto na kulturata i obazovanieti. v pravilnika trqbva da go pi6a, ako ne mislq, 4e ima e-mail ili telefon za vyprosi. dano vsi4ko e nared i uspee6 da zavyr6i6!
    uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си