- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Според Вас ..
Здравейте,
Значии въпроса ми е следния... Днес забелязах че бялото течение което имам е леко розoво .. цикалът ми дойде миналата седмица и в неделя трябваше да свърши .. Обаче сега се появи някакво розаво течение но попринцип накрая на цикълът е кафяво не разoво .. Този месец пих някакви хапчета за отслабване течението при цикъл и в началото имах силни болки в корема а попринцип нямам.. а сега и това течение ..Не правя секс .. не вярвам да е от любовната игра с приятеля ми тъй като не е имало пръсти или нещо такова .. та Въпросът ми е .. Мслите ли че това по продължително течение при цикъл и то розoво може да се дължи на хапчетата .. ?:P
П.П Хапчетата ми ги предписа лекарка не съм ги пила на своя глава ..![]()
Първоначално написано от brymmm
![]()
![]()
Да възможно е да е от хапчетатаи се пише розОво
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
yspokoenieto, 4e si negramotna??Първоначално написано от brymmm
Толкова ли си тап колкото иглежда? За успокоението за теченията й има в предвид...Първоначално написано от teen-age-R
Никой не е безгрешен все пак!
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
teen-age-R .. Щом си толкова грамотен и безгрешен защо пишеш в темата ми ? .. Това е личен въпрос и нямам нужда от мнения като твоите .. Просто сгреших .. Исках други мнения дали може да е от това защото ми омръзна от лекари и не искам пак да ходя ..![]()
![]()