.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: дънки

дънки

как да си избеля дънките имам предвид знам че с белина ма незнам как да го направя !а и искам само на места да ги избеля не целите плс пишете и плс не пи6ете некви тапи подиграфки по-довбре си ги запазете за себеси

Град
    у вас ;]

Re: дънки

Имам си мноогоо яки бели дънки... просто това са ми любимите.. и знам че белите дънки са трудни за поддържане да са чисти.. ами ако имаш вана ще ти е лесно, по моят начин.. ако не... използвай лиген (или вземи от някой на заем, използвай на приятел/ка ваната за по лесно ако нямаш) и слагаш дънките там но понеже искаш само една част от тях.. не целите.. тогата просто мокриш тази част и след това слагаш малко от белината на тази част, и търкаш с четка и ще се изчистят.. после веднага ги изпеври хубаво, така че да няма остатъци от белината по дънките ти... и готово!

ако дънките ти по принцип не са чак идеално бели и слагаш белина само на част от тях, рискуваш тази част да стане по бяла...

хайде успех
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    С Доместос пак става. Може направо да си рисуваш С белина не знам как става. Предполагам...капиш директо от бутилката

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    С Доместос пак става. Може направо да си рисуваш С белина не знам как става. Предполагам...капиш директо от бутилката
    моите дънки с белина се чистят много добре
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

белина май е най-лесно

миси мн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си