.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Какво става с нас???!

Един огромен проблем на днешното общество е затъпяването на младото поколение. Много хора обвиняват телевизията,интернет,насил ието във видео игрите и т.н. Водят се съдебни дела с/у компании,разработчици на игри за милиони долари. Но истинският проблем се крие във възпитанието. Най-голяма роля във възпитанието играят родителите,разбира се и според мен цялата вина пада на техен гръб.

Прочетете цялата от тук

Какво мислите?
    Според мен доста верни неща са казани

Мега фен Аватара на machoka
    Не с всички младежи е така, но си прав че е с по-голямата част. И да, влияние за това оказват И медиите + интернет, освен липсата на всякакво възпитание.
    А то пък е в резултат на общото 'подмладяване' на родителите - не е нормално на 23-4 вече да си баща и майка и да имаш семейство с малко дете. Какво възпитание можеш да му дадеш..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Младото поколение затъпява от ден на ден, все повече и повече.Вината за това не може да се търси единствено в интернета, телевизията, медиите като цяло.Защото едно дете/тийнейджър може напълно да бъде изолирано от всичко това, но на дали подобни мерки, биха го предпазили от случващото се, поради липса на домашно възпитание и родителски контрол.
    Абсурдно е мнението, че не трябва да се пише на кирилица!
    Това е родният ни език и трябва да пишем на него.
    Напоследък доста се популиаризира "модерното" писане, но честно казано аз не откривам нищо интересно в него...
    Живеем в свят, в който всеки иска да се наложи по някакъв начин да бъде различен и единствен, но всъщтност прави точно обратното!Колко е тъжно да нямашсвое истинско-Аз, колко тъжно е...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Трудно можем да обвиним родителите които са по цял ден на работа и са оставили децата си в къщи за да учат или нещо такова. Но вместо това детето да излезе някъде на улицата и да се запознае с някакви наркомани... . Тогава не мисля че вината е на родителя се пак той не може да е 100% от времето си с детето. Много неща оказват влияние не само интернета и телевизията. Училището също там детето контактува с други деца и е мн важно на какви деца ще попадне. Както е важно и влиянието на учителите те също ни възпитават от части

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Затъпява - факт! И проблема е, че вече всеки келеш разполага с Интернет и желание да демонстрира тъпотата си на повече потребители (защото все пак Интернет ползват повече хора, отколкото са хората пред които може да се изложи по принцип). И по мое време имаше чудовищни тъпанари - факт! Ама Интернет съществуваше единствено и само като понятие и нищо повече, а сега е всеобщо достъпен, следователно повече младежи го ползват, следователно можем да им четем "бисерите", следователно не може да не направим заключението, че положението е трагично, а от тук пък следва, че не може да не използваме любимата ми емотиконка (и то размножена много пъти) -
    Левски шампион але але!

Медии + нетец + недостатъчно внимание/грижи от страна на родителите + типично идиотско/лошо само по себе си обкръжение + желанието като си по-млад да си kewl (сиреч да правиш големите зулуми, за да си известен, якия пред девойките, бла-бла) = честит нов индивид от едни поколения, които ще подпомогнат на обществото да се самоизяде.

Трябва като теорема да го вкарат :>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Една държава се управлява лесно когато имаш лесно манипулируема маса

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Много интелигенция се навъдихте тук.

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Една държава се управлява лесно когато имаш лесно манипулируема маса
    +1
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Много интелигенция се навъдихте тук.
    Аха.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Младото поколение затъпява от ден на ден, все повече и повече.Вината за това не може да се търси единствено в интернета, телевизията, медиите като цяло.Защото едно дете/тийнейджър може напълно да бъде изолирано от всичко това, но на дали подобни мерки, биха го предпазили от случващото се, поради липса на домашно възпитание и родителски контрол.
    Абсурдно е мнението, че не трябва да се пише на кирилица!
    Това е родният ни език и трябва да пишем на него.
    Напоследък доста се популиаризира "модерното" писане, но честно казано аз не откривам нищо интересно в него...
    Живеем в свят, в който всеки иска да се наложи по някакъв начин да бъде различен и единствен, но всъщтност прави точно обратното!Колко е тъжно да нямашсвое истинско-Аз, колко тъжно е...
    +1 !!! Абсолютно съм съгласна !!!

Имаше един филм уж комедия дето се казваше Власт на идиотите или Идиотокрация, е в него е показано какво ше стане след 500 години, гледаите го и ша са фанете за главата.

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Имаше един филм уж комедия дето се казваше Власт на идиотите или Идиотокрация, е в него е показано какво ше стане след 500 години, гледаите го и ша са фанете за главата.

къф ти е проблема ... аз съм за ИДИОКРАЦИЯ като държавно управление!

Супер фен Аватара на Deadlock
    "Тези ужасни, ужасни деца. По цял ден се мотаят по улиците. Трябва да се въведе вечерен час, да глобяваме родителите. Ех, какви бяхме ние на тяхните години, трудолюбиви, уважахме по-възрастните..."
    - Делегат пред конгрeса на Обединената планета Земя, 2096

"Нашата младеж обича разкоша, тя е глупаво възпирана, надсмива се над началството и съвсем не уважава възрастните. Нашите днешни деца станаха тирани, те не стават, когато в стаята влезе възрастен човек, влизат в пререкание с родителите си. Направо казано, те са много лоши."
    - Сократ (470-399 г.пр.н.е)

"Загубих всякаква надежда относно бъдещето на нашата страна, ако днешната младеж утре поеме в свой ръце управлението, тъй като тази е непоносима, невъзможна, просто ужасна."
    - Хезиод (720 г.пр.н.е.)

"Нашият свят достига критичен стадии. Децата вече не слушат родителите си. Ясно е, че краят на света не е много далеч."
    - египетски жрец, 2000 г.пр.н.е.

"Тази младеж е развратна до дъното на душата. Младите хора са немърливи и коварни. Те никога няма да приличат на младежта от миналите времена. Младото поколение на днешния ден не ще успее да съхрани нашата култура"
    - намерено в глинено гърне в развалините на Вавилон, датирано е от 3000 г.пр.н.е.

За затъпяването на голяма маса от децата е виновен и този форум. Тук всички пикли и пикльовци се облъчват с тъпота! Особено в радела за секс!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си