- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с ...вкарването?
Малко ми е неудобно да коментирам това с непознати, но понеже форумите осигоряват анонимност реших, че може да попитам тук отностно моя проблем. Наскоро си хванах нова приятелка и както си му е реда се награбихме и решихме да правим секс. Но как да кажа ... тя понеже е слабичка и просто явно е малко "тясна", в комбинация с това, че аз съм бая "надарен" (не че се хваля просто е така) и просто не можахме да го направим. И 2мата бяхме попийнали и не мислихме много, а като волове просто се опитвахме да извършим половия акт, без да пробваме поза различна от стандартната. Как да го обясня ... просто не влиза и това е, тясно е
И така, не можахме просто да го направим ... И 2мата се страхуваме да не се повтори когато опитаме 2рия път ... На някой случвало ли му се е подобно нещо да не може да го вкара? Може ли някакви съвети? Може би друга поза? Някакви предложения?
Благодаря за вниманието.
това и направих, не се получи![]()
Purvo opitai da ne podpiivash, che togava prostranstvenoto useshtane se zamuglqva.
Eating isn't cheating - Arnold
Еми защо не пробвате тя сама да го вкара?
П.П. Няма такова животно като прекалено тясна. Може би не е достатъчно възбудена и овлажнена
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Pi4 da ne si obarkal dupkiteI az si mislia 4e niama tolkova tesni 4e da ne moje da go turi6...prosto ili ne e dostata4no vlajno ili ako tova e trudno probvai s niakakvi lubrikanti..
I am not a gynecologist- but I can take a look
А не сте ли се сещали, че и 69 е достатъчно задоволително?
и на мене ми се случи беше тясна , тя да пие за да не я боли и да нема задръжкида с а разпалва по лесно ти я възбуждай лижу я овлажния даже си куп за 50 ст едно лубрикантче с 1 2 пръста я понамажи хубаво и тогава бавнооо го сложи в нея даже гума си сложи по лесно ще флезе стига да не се отдървиш !
споко просто бъди упорит !
4 и 12т. от правилата
лубрикант лубрикант лубрикант пръстче пръстче-две,главичка леко леко дай оп бавно бавно после навътре по малко вкарваш и изкарваш.после повече.сспираш за малко докато си вътре.целуваш я по врата.и пак бавно бавно после бързо бързо и те такам:P
![]()
![]()
Tuk kato cheta s tezi lubrikanti v skoro vreme i samozadovolqvanto nqkoi s lubrikanti shte go pravqt. Ima dvoiki, koito ne sa edin za drug (anatomichno). V takuv sluchai vruzkite obiknoveno ne prosushtestvuvat dulgo...
Eating isn't cheating - Arnold
колко обнадеждаващо![]()
е на тебе колко ти е голям и дебел, че не можеш да и го вкараш
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Вече няма смисъл да пиша, обаче пък ми е забавно - предразположи я, на някои момичета им трябва повече от животински секс... (омг) Пръстчета мъстчета, езиче тук-там... И така докато стане достатъчно влажна...
ами тя девствена ли е ? иначе лурикант естПървоначално написано от sal3231
![]()
i az mislq taka :PПървоначално написано от arza
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Тая толко е загорела, че чак се е слепнала... давай там р1гай пр1стите ... да уголемиш ямата... и тогава р1гай чушки в бобааааа
Ако е девствена, тогава това обяснява проблема. Поговорете за това. Ако друг път ти се случи, възелинът мисля, че е подходящ.
Napalno sam saglasna .Az kato bqh s nadaren i nikoga nesme polzvali librikant ,kakto otpred ,taka v dypeto?S toq librikant se oligavihte.Първоначално написано от amatorium
![]()
+ много увлажняване ,за предпочитане с френска любовПървоначално написано от asdfrewq
![]()
napalno e pravПървоначално написано от cicaaa
![]()
na men mi se slu4i vednuj i ne mislq 4e e ot tova 4e si prekalno nadarenПървоначално написано от sal3231
prosto tq ne se e otpusnala dostatu4no.... taka mi se struva
Проблемът не идва от това, че тя е 'слабичка'. Тя може да е 'щека' и да е като кофа 'отдолу'.. едното няма нищо общо с другото. Т'ва като една приятелка, дето ми беше разправяла, че понеже съм била слаба и съм щяла да изпитам зверска болка първия път. Глупости на килограм.![]()
Може просто да не е била достатъчно възбудена (влажна) или от доста време да не е правила секс... Аз примерно ако не съм правила секс повече от месец... иии ме боли в пъти повече отколкото първия път даже.Така че много е вероятно и това да е причината. Само нЕма се притеснявате... може да не се получи и от следващия път... но в последствие ще стане.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
дали се е случвало, хаха, не е един и два пътиDDDDDD остави я тя да го направи и не се притеснявай
![]()
Да би мирно седяло, би от мързел умряло!
Не пийте никакъв алкохол. Алкохолът пресушава лигавицата и намалява усещанията за жената. за мъжа повишава желанието, но намал възможностите. Оближи я. Докарай я до оргазъм ако трябва. Нека тя да тече и да оставя локви под себе си. тогава пристъпи към половия акт.
Всъщност е доказано, че по-пълните жени са по-тясни. това е така, защото мазнините и повечето телеса оказват по-голямо налягане върху всички вътрешни органи, включително и върху влагалището. Въобразявам си или е факт, но след като свалих 6-7 кг последните 2 месеца не ме е боляло по време на акта, а преди това болката беше ежедневие.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3