- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тревога и отчаяние..
Амиии здравейте![]()
Дилемата ми е такава:
Отскоро съм с едно момиче-много сило привличане наистина много силно и усещмач е просто има химия м/у нас и усещам просто как чувствата ми към нея стават все по-силни и по-силни с всеки изминал ден.Дотук добре..но има един проблем.Тя живее на около 100 километра от моя град и просто до такава степен сме се привързали че като не сме заедно много гадно се сдухваме.Може би другата учебна година тя ще идва да учи в моя град.Кажете ми как да преодолеем това гадно чувство на самота? Аз нямам възможност да ходя често до нейния град.Тя идва даже бяхме заедно вчера но не знам все още колко често ще се виждаме с неяБТВ аз съм на 15 тя на 14 Дайте някакви свестни съвети моля ви..
Благодаря предварително!
Момче съм!!
Знаеш ли хубаво е да мислиш преди нещо да правиш или да се захванеш с нещо....на 15 си каза..може би след още 3-4 години може да си позволиш да си с момиче от толкова далече...само че кофти е ситуацията но единственото решение е да чакаш..времето е сичко на личен гръб съм го изпитал...чакаш и това е....евентуално до година ако учи при теб може нещо да се получи по така но за сега и да искаш по хубаво няма да стане...предполагам че по-често оше се виждате през ваканциите...развличай се по някъв начин и не мисли толкова и само за нея и ще ти помогне...още повече че неможеш ад си сигурен точно кога и какво изпитва ендо момиче и за колко време ше е така както го уписва..Гадни твари са ...![]()
Tърпението винаги се възнаграждава.. Намери си някакви занимания, с които да се отвличаш поне за малко от мислите за нея.. И се сдухваш вероятно от страх, че след като сте от друг град тя може да си хареса друг и да ти бие шута.. Еми ако стане така толкова те е обичала значи
.. аа.. ии.. Успех
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от ziky
ауууу не само гадни ами и твари ни нарече :> Стига бе, имай малко милосT![]()
Абе ае не ми обеснявай достатъчно се нагледахПървоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Секви простоселскоподобни пачички ...
Еее не слагай всички под общ знаменател :> Не всички са такива каквито ти си виждал :PПървоначално написано от ziky
Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Докажи!![]()
купете си вивател симпатия ... по 7,50 от човек на месец ще си говорите колкото си искате
Дай възможносТПървоначално написано от ziky
![]()
Верно изчакай още 3 години примерно, а през това време се снабди с уебкамера (ако се засичате по скайп де...)
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
+1Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick