.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Тъй Тъй..

Тъй Тъй..

Ами..Здрасти : ) Сегаа.. Значи.. Ходя с едно момче 10 години по - голямо от мен.. Не че това ми пречи ама приятелите му ме гледат едно такова странно..Него това не го интересува..И на мен не ми пука особена ама искам да се допитам и до вашето мнение..Да продължавам ли да се правя на пълен непукист или просто да прекъснем всичко.. 10 годинки :> ходим от около 4 месеца вече.. И незнам какво да правя..А наистина имам чуства към него...
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Лично аз ти препоръчвам....хах незнам не съм удобрявал чак такива връзки с толкова голяма разлика....просто неумесно е .. вярно за любовта няам граници имам позната дето е 90-ти набор и ходи с един на 36-7 само че .. незнам тва си е по преценка..принципно приятелите не са толкова важен фактор но те преди всичко нали знаеш....прякото им мнение понякога е важно...изпатих си адски много с непослушанието на приятелите си ... и стана адски супер гадно..

А преди да се самоубиеш ще пуснеш ли тема тук ?
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Другото което е.. Той е Испанец.. Аз Българката.. и може би за това не ме харесват приятелите му.. Ех как я мразя ттаз Испания...

Цитирай Първоначално написано от BurnInMyLight
    А преди да се самоубиеш ще пуснеш ли тема тук ?
    ЕсТ.. Трябва да ви уведомя..Иначе няма да почивам в мир

Повече от фен Аватара на suantito
    Ами като е толкова некадърен че не може да и хване гадже на неговата възраст тей ще те гледат приателите му (освен ако е на 50 тогава шапка му свалям)

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Мега фен Аватара на koalka
    Като не ти пука, тогава защо питаш?Едва ли не се чудиш дали да го късаш или не.Не бих тръгнала с момче по-голямо от мен с 10 години.Нищо, че може да имам чувства.За мен разликата е адски голяма.По принцип, като става въпрос за човек, с когото ще съм, нашите нямат мнгого-много глас освен, ако не са прави, но в този случай и те няма да са съгласни и ще са прави.Нормално е приятелите му да те гледат странно, ако си на 17, а той е на 27 примерно...

off zle si ako ima6 4yvstva nqma da pi6e6 vuv forum 'da skusam li s nego ili ne?' ti ve4e si go re6ila... samo iska6 nqkoi da ti kaje 'a be kato ne e bulgarin ne e za teb!' ili ' ooo kak 6e hodi6 s tolkova golqm? q go mahni' , '6tom priqtelite my ne te haresvat, 6e te zareje, zatva trqbva da go izprevari6' ako iska6 da go zareje6 - davai! no tva e tvoe re6enie, a ne na nqkoi dryg.

и как е с големия батко ?

Град
    София

Re: Тъй Тъй..

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    [color=red]Да продължавам ли да се правя на пълен непукист или просто да прекъснем всичко ]
    Абе хора внимавайте какво пишете, за малко да си помисля, че става въпрос за някви гейтаци

Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    off zle si ako ima6 4yvstva nqma da pi6e6 vuv forum 'da skusam li s nego ili ne?' ti ve4e si go re6ila... samo iska6 nqkoi da ti kaje 'a be kato ne e bulgarin ne e za teb!' ili ' ooo kak 6e hodi6 s tolkova golqm? q go mahni' , '6tom priqtelite my ne te haresvat, 6e te zareje, zatva trqbva da go izprevari6' ako iska6 da go zareje6 - davai! no tva e tvoe re6enie, a ne na nqkoi dryg.
    От чисто любопитство писах тука :> Иначе да :Д ко ми пука аз съм си взела решението.. Просто ми беше интересно..

Иначе благодаря на всички за отрицателните мнения

Град
    тРоЯн
    ам на твое място не бих скъсала с момчето само заради приятелите му все пак не ходя с неговите приятели ...
    бтв на колко си години ти ? щот 10 години не са голяма разлика примерно ти ако си на 20 тои да е на 30 ..амааа ти ако си на 15 и тои на 25 някак не се връзва

Град
    Ha MopeTo (sun)
    моя приятел е на 25,аз съм на 17,заедно сме от близо година.приятелите му ме приемат/приеха доста добре
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    От чисто любопитство писах тука :> Иначе да :Д ко ми пука аз съм си взела решението.. Просто ми беше интересно..

Ааххахахаха забавна можеше да споделиш направо решението,а ние да ти попляскаме и всички поживо-поздраво
    Insanity gives me wings !
    С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless

Да не те бърка
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

"В леглото всички са равни", беше казал един приятел преди време...
    Oh, moon of Alabama,
    we now must say goodbye!
    We've lost our good old mama
    and must have whiskey, oh, you know why!

Град
    РЮАР
    Любов има ли... годините не са важни...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Лично аз ти препоръчвам....хах незнам не съм удобрявал чак такива връзки с толкова голяма разлика....просто неумесно е .. вярно за любовта няам граници имам позната дето е 90-ти набор и ходи с един на 36-7 само че .. незнам тва си е по преценка..принципно приятелите не са толкова важен фактор но те преди всичко нали знаеш....прякото им мнение понякога е важно...изпатих си адски много с непослушанието на приятелите си ... и стана адски супер гадно..
    +1 po dobre naprai ne6to za da te udobrqt priqtelite mu zashtoto 4esno kazano trqbva da se vslu6vame v priqtelite si
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

[/quotе
    Е, нямаше нужда да блогадариш, всички пуснали мение си знаят, че си им признателна .

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Щом има и капка колебание в теб, мисля, че трябва да приключиш отношенията си с него от гледна точка на уважението, което предполагам ,че изпитваш. Не зная колко е дълбока тази 4месечна връзка, но съм сигурна, че бъдеще не би могла да има.

ако имате чувства не се разделяите. кво ти пука как те гледат ?
    винаги ще има недоволни

Ех...ся.. на колко си ти и на колко е той??? ако ти си на 14..а той на 24..--Лошо.. но ако е нещо от рода 24-34.. въобще да не ви пука съвсем нормално е! Като се обичате какво ви пука? НИма ще се водите от мнението на останалите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си