.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: проблемче

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

проблемче

Ми значи моя проблем е следния. Преди 3 години се запознах с едно момче - Е. Още щом го видях се влюбих в него. Тогава той ми даваше празни надежди обаче не се получиха нещата между нас. Мина известно време и го забравих,хванах си сериозно гадже-имахме връзка година и половина обаче точно на Коледа не знам какво стана и Е. ми прописа в скайпа и така от дума на дума се видяхме и...спах с него. След това се правеше,че нищо не е станало. Само че гаджето ми разбра и станаха едни разправии ама няма значение. От тогава насам Е. не ме потърси...до преди няколко дни. Видяхме се в една дискотека и се държа с мене супер странно-сякаш ревнуваше от приятелите ми. Като си приказвах с някой фр в диското и Е. постоянно ме дърпаше,питаше ме къв и тоя,даже казах за един,че е много сладък и Е. ми стисна ръката и ми каза "Пред мене така няма да говориш". И в диското сичко ок /не сме правили нищо освен целувки/ и след това пак престана да ме търси. Като се засечем някъде из улиците се обръща след мене и ме зяпа обаче онзи ден едни приятелки го срещнали в едно заведение и той питал къде съм аз,и те му казали,че съм с една друга фр и го питали да ми се обадят ли,а той отг "Неприятни са ми"... Писах му защо го е казал и наистина ли го мисли,а отговора му беше "Стегни се!"... Добре,как да разбирам поведението му? Уж ревнува,уж ме заглежда,пък накрая се оказва,че съм му неприятна... Все още съм влюбена в него.Даже нещо повече-обичам го и много ми е кофти от това,което е казал. Според вас какви намерения има той и ако ме види с друго момче дали ще ревнува пак или му е било само за едното еб*не ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

божей ... слез на земята да си прибереш вересиите ....

give me the minute of my life back

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

Къв ти е проблема? Искам мненията на сериозни хора. Като нямаш какво да кажеш по темата по-добре си мълчи. Ако за теб това не е проблем-за мен е щото само аз си знам какво ми е...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka

Къв ти е проблема? Искам мненията на сериозни хора. Като нямаш какво да кажеш по темата по-добре си мълчи. Ако за теб това не е проблем-за мен е щото само аз си знам какво ми е...
    окей

съвет : отвори си очите!

:^) Kogato si bil s nqkoi makar i za kratko (dori 1 sex ) kogato go vid6 s drug/a ponqkoga revnuva6 tova e normalno dori da ne izpitva6 seriozno 4uvstvam k1m 4oveka taka 4e ne se nadqvai mn mn pak i tozi momak da ti kaja mai ne si struva..

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    кво да ти кажа и тоя е един от ония дупета (мамини богаташчета дето много ги мразя и за мен тожа не е мъж/момче и такива каде ги видя ги трепа) момичето е нежно създание тя заслужава уважението на всеки 1 мъж и 1 съвет заеби го тоя педе*ас 6ото ако него забравиш а му играеш по свирката след време много ще съжаляваш (нищо ли4но)

Цитирай Първоначално написано от Lekov
    1 съвет заеби го тоя педе*ас 6ото ако него забравиш а му играеш по свирката след време много ще съжаляваш (нищо ли4но)
    +1 !

Град
    Ha MopeTo (sun)
    човека го е страх да не си изгуби момичета за е*ане ти ми говориш за чувства хаха наистина трябва да си отвориш очите ...а приятеля от година и половина още ли съществува или го зараза ... ?
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми обичам го,какво да направя... Приятеля от година и половина с него скъсахме,после пак се събрахме...бла бла бла дълга и широка е там ама към него не изпитвам почти нищо. Постоянно мисля за Е.

Gledai si jivota zabavlqvai se i zabravi E. Toi ne si zaslujava a pak ima o6te mn mom4eta na tozi svqt sigoren sam 4e 6te si nameri6 po dobar =] taka 4e cheer up i se naslajdavai na nastoq6teto ne gubi vreme s misli za E.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    тзтз деа тоя Е.... хаха Заеби го пиле златно

Град
    Terra incognita!
    Според мен този Е. само те използва,не иска да е с теб,но не иска и ти да си някой друг,много егоистично разбиране има!Аз не намирам трезво обяснение за поведението,но явно не иска да се обвързва и е с теб,когато иска,определено не бива да се поддаваш на провокациите и да се само да се чудиш какво е казал той,какво мисли,не си заслужава,защото за него ти не си толкова важна,колкото той за теб!По-добре прекратете взаимоотношенията си,а колкото до гаджето си,към което не изпитваш почти нищо,има ли смисъл и да си с него и да го заблуждаваш?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Много е лесно, когато не си участник в подобна ситуация да кажеш "забрави го, отвори си очите". В края на краищата не те изпитват чувствата към него, а ти. Естествено това е една от онези тип любов, които те прерязват през стомаха не толкова от обич, колкото от желание и страст. Едно момче, когато играе подобни игри, в повечето случаи имат успех. И лошото в случая е ,че е решил тези игри да ги играе за сметка на твоя гръб. За мен момчето не е пораснало и все още изживява тийнейджърските си години като плейбой, който трябва да бъде винаги номер едно за приятелите си по отношения на момичета и всичко ,свързано с тях. В края на краищата ти си тази, която преценява дали би търпяла това поведение, дали би му простила при следваща изцепка или дали би му се ядосала и не би му проговорила дори. Но при всички положения, каквото и решение да вземеш, той няма да спре. Поне не на този етап. Ще мине доста време , докато осъзнае , че животът не е просто позьорство, а труден път, който всеки трябва да се старае да изминава без много препятствия и без да вреди на околните, защото когато вършим добро-получаваме добро.
    Лично моят съвет е да не отговаряш известно време нито на обажданията му, нито на каквато и да била негова дума. Ако се зачуди и те потърси-може би има шанс, но ако дори не се интересува от твоето безразличие, всичко е една загубена кауза.

Успех, и да пишеш какво се е случило!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Тоя Е нещо ми се вижда смотаничък. Ама не е изключено да има нещо към тебе де.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами не знам дали има нещо към мен или не,там е проблемът. Не мога да разбера какво иска-дали му е само за секса или наистина има някви симпатии към мене и може да се получи нещо сериозно. И това дето ми го написа "Стегни се!"-какво е имал предвид? Аз само го питах защо е казал на приятелките ми,че съм му неприятна и дали е истина...

Мега фен Аватара на iiirish

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Много е лесно, когато не си участник в подобна ситуация да кажеш "забрави го, отвори си очите".
    Аз знам много добре хахах Тя ще го забрави ама ще и трябва време...Пък и той много я подмамваи и дава само празни надежди...Ама ще го забрави.. Нали за това са приятелките и , за да и помогнат да го забрави тоя лиолио

явно иска да има контрол над теб!
    ако е искал да баде със теб до сега да го е направил 100 пати няма угода на такива като него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си