.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: светлина

Hybrid View

Град
    nqkade iz spomenite:)

светлина

Тя се чувствашв толкова особено, сякаш бе изпаднала в транс. Над съзнанието и бе паднало булото на непробиваемата мъгла. Погледът и се замъгли, сетивата се отпуснаха и спря да усеща тялото си... сякаш го нямаше. Душата и отлетя на едно друго място, разлино, сякаш обгърнато в бяла пелена. Нито по-добро, нито лошо, но различно... и там и хареса. Незнаеше къде е и коя е. Беше толкова безпомощна, но не и самотна. Телефонът иззваня, с неовешки усилия тя го вдигна.
    -какво правиш?- бе въпросът проехтял от слушалката
    -незнам... незнам къде съм, незнам коя съм, усещам...
    И затвори. Върна се пак там... сама. В онзи свят... свят на зловеща красота. Изведнъж и се прииска никога да не се връща обратно, да остане там... Отвори очи и видя пред себе си всичко и всички, които обича... говореха и а тя чувстваше топлината и нежното им присъствие. Не можеше повече да държи очите си отворени.. видя него... или може би сънуваше? Усмихна се и вложи в целувката, която му даде последният с дъх...

Супер фен
    Град
    България
    Добро е ,но не разбираме как е стигнала до тази смърт (даже не съм сигурен дали е умряла) ,ако беше подсказал/а защо е толкова уморена или защо умира ,би било хубаво!Незнаем къде се намира,мисля ,че това ме обърка! По-скоро мислех къде е ,а не защо страда!Открий малко повече ,къде се развива събитието,как се стига до смъртта ,но само подскажи.Имаш още работа ,но на мен ми харесва! УСПЕХ със следващите разказчета!

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Добро е ,но не разбираме как е стигнала до тази смърт (даже не съм сигурен дали е умряла) ,ако беше подсказал/а защо е толкова уморена или защо умира ,би било хубаво!Незнаем къде се намира,мисля ,че това ме обърка! По-скоро мислех къде е ,а не защо страда!Открий малко повече ,къде се развива събитието,как се стига до смъртта ,но само подскажи.Имаш още работа ,но на мен ми харесва! УСПЕХ със следващите разказчета!

+1
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си