Цитирай Първоначално написано от _princess_
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 8:30 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Awe izvinqvaite ama ste mnogo maloumni (nqkoi) .... Mahaneto na kosmi s kola maska ili epilator ne gi pravi debeli , cherni i bockashti po prostata prichina , che tozi nachin epilirane iztrugva kosuma ot korenite , a ne go nakusva kato samobrusnachkata .... A i s dulgogodishno , redovno mahane na kosmi s kola maska te pochti izchezvat ....

A naistina po-grozno neshto ot izruseni kosmi po tqloto za mene nqma ... Po-dobre si zapazi chas pri kozmetichkata za kola maska i deistvai redovno

Aве и ти извинявай, но не всички сме на твоето интелектуално ниво, че да се сетим, че има и кола маски... Мерси, че ни просвети! Ама ние дето сме с по 2,3 косъма на ръцете нема си ги махаме и да си загрубаваме кожата, ти като си космата си ходи на кола маска!
Oxx , izvinqvai , ch te posuvetvah da ne se pravish na kloun .... I osven ako ne si na 5 godini nqmash samo 2 kosuma ... Znam go ot lichen opit kolko e ujasno izrusqvaneto na kosmi , te stavat julti i gadni , no vseki s mnenieto si ... I ne me narichai kosmata , zashtoto za razlika ot tebe sum otkrila kolata maska i nqmam kosmi po rucete si ...