- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Важна тема : пълна промяна
здравеите имам един вапрос забелязала сам 4е много много мом4етата не ме харесват какво да направя за да бада по хубава и да ме харесват пове4е спестете си обидите плбссс
Не можем да ти кажем какво да направиш без да сме те видели. Сложи снимка..![]()
Оф де да знам какво да те посъветвам. Какво значи " не ме харесват" как го разбра това , не си уточнила , не харесват външността ти , не харесват държанието ти или какво? Просто много общ въпрос си задала и ми е трудно да измисля какво да ти кажа. Ако нещо си срамежлива и свенлива и момчетата затова не се въртят много покрай теб не се притеснявай ... Тва се преудолява като се научиш да си по освободена да не му мислиш много а просто да се държиш естествено ...
Ако е нещо за дрехи и обличане , знам ли пак бъди естествена - едва ли ако се намацаш с две кила грим и се облечеш като магистралка ще постигнеш нещо друго , освен да заприличаш на курва. Грима е нещо нормално за момичетата но с него не е добре да се прекалява - малко спирала и гланц за устни например. А за дрехите не е задължително да се обличаш по последна мода за да те харесват , абе по начало не е хубаво да се мъчиш да се наконтиш някак за да се харесаш на някой друг - бъди себе си.
Де да знам какво друго . Задай някой по конкретен въпрос и тогава ще се опитам да отговоря.
О,моля ти се престани..Извиняваи много ама хиляди теми пусна за отслабване,изчистване на вежди,прическа и т.н Какво повече искаш?Не те харесват?Е,ти искаш да подсвиркват зад теб ли?Важното е ти да се харесваш и да се приемаш такава каквато си!
НЕ Е ЗА ДЪРЖАНИЕТО МИ ИЛИ ПЪК ОБЛЕКЛО НЕ СЕ ОБЛИЧАМ КАТО ОТ МАГИСТРАЛАТА НИТО ПО 1 КГ ГРИМ ПРОСТО СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛА ЧЕ МНОГО МНОГО НЕ МЕ ХАРЕСВАТ ВСИЧКИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ /НА 14 СЪМ/ СИ ИМАТ ГАЖЕТА И ДО СЕГА СА СМЕНИЛИ ПО 15-20 ГАДЖЕТА А АЗ ДО СЕГА СЪМ ИМАЛА САМО 1 ГАДЖЕ И ТОВА МЕ КАРА ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ СЪМ ГРОЗНА
Ами като си толкоз отчаяна има Тракия за теб. Само за 1 седмица ще надминеш всички приятелки на куп, без значение от външния ти вид. Може и самочувствието да се покачи.Първоначално написано от zvezda_
А И НЯКОЙ СА МИ КАЗВАЛИ ЧЕ СЪМ ГРОЗНА ТОВА МЕ ПОТИСКА И МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ КАТО НАЙ-ГРОЗНАТА НА КЛАСА КАКВАТО ВСЪЩНОСТ МЕ СМЯТА ПОЛОВИНАТА КЛАС ПЛСС КАЖЕТЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ
Мацо, казах ти как, даже и някой лев може да изкараш от цялата ситуация.
Оф ми иде ми да ти кажа само , малко да пораснеш. На 14 години си , аз на твойте години си гледах училището и уроците. Момчетата после сами ще дойдат , ще видиш , с лопата да ги ринеш - няма да можеш да се отървеш от тях. Тия дето на 14 години са сменили по 15 - 20 гаджета на 20 години ще са като тия дето ти разправям по магистралите. Сега си едва ли не дете още , все още се развиваш и тепърва ще се разхубавяваш. Стига си си натяквала данеби да си грозна , или незнам какво си- всичко с времето си. За твое самочувствие не пречи да се поддържаш и да се чувстваш добре в кожата си , но недей да търсиш на всяка цена да си намериш гадже, само защото някой-си-там имал вече 15. И както някой каза - не искай на всяка цена да подсвиркват след теб по улиците. Моя съвет е гледай си сега уроците и ще видиш след 1-2 годинки като поузрееш малко каква опашка от момчета ще излезе - не бързай толкоз. Това е от мен.Първоначално написано от zvezda_
Оф,дай пик да видим какво си толкова чудно грозна. Може пък да ти помогнем тогава...Първоначално написано от zvezda_
Сигурно съучениците й, ако й кажат, че има гигантска бенка под окото , ще им повярва и ще дойде във форума да пита дали има вариант да я махне по-бързо.Първоначално написано от shmurkam
И смяташ,че си грозна,защото си на 14 и си имала едно гадже?Ми моео първо гадже беше един месец преди да стана на 15..Сега вечесъм на 15 и отгоре... боже,това ли ти е проблема?
![]()
Е че това малък проблем ли е? Момичето е на 14, вече трябваше да се е оженила и родила , тя пък само едно гадже ималаПървоначално написано от moon_flower
Срамота. А пък тия нейните приятелки и те-само 15-20 бройки. Всички те не трябва да си показват лицето на бял свят, че ще са за смях. Ми то е кашмер, ти какво си мислиш..
Не й обръщай внимание. Но се чудя защо темата е важна?
И аз това се чудех...явно се мисли за изключително важна.Не й обръщай внимание. Но се чудя защо темата е важна?![]()
Мхм,така е. Не бих казала,че и аз съм нещо особено(ето я и мис олигофрен http://www.prikachi.com/files/165773I.png ,без грам грим и каквато и боя да е на лицето)но с доброто си държание никой не ми казва нищо. Според мен,авторката се е комплексирала мн яко и си въобразява,че да имаш мн гаджета е престиж. Не е така,мила. Аз съм на 13 и съм нямала досега,вярно,кандидати не са липсвали,но просто не съм намерила точния човек може би. Имало е само мляс-мляс,с някое друго момче и тфа е. Но важното в една връзка според мен не е само как изглеждаш ами и как се отнасяш с човека до теб. Миличко,ти може да не си мн красива,но я пак си помисли:Макар да не ти го казват хората,не ги ли отблъскваш малко с поведението? Защото лично в моите очи падаш мн ниско с тези комплекси и префърцунвания.Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
Сорка,ама не зацепих,това ти ли си или авторката?Мхм,така е. Не бих казала,че и аз съм нещо особено(ето я и мис олигофрен http://www.prikachi.com/files/165773I.png
Тфа съм аз,ест. Не бих тръгнала да обиждам без да познавам човека.Първоначално написано от moon_flower
![]()
Ооо, да, за пик ще има да си чакате...Първоначално написано от shmurkam
Тя е ПРЕКАЛЕНО 'важна' за да поства пикове по разни глупави форуми...
![]()
![]()
Еми верно дай снимка да видим кво толкова не ти харесват
На 13 си и само "мляс-мляс" си правилаПървоначално написано от shmurkam
![]()
Досега трябваше да си родила поне 2 деца , като преди това да си имала още толкова аборта.
Я кажи как не те подиграват тия от твоя клас...
А твоите приятелки?
Темата има нужда от ключ.![]()
НЯМА ДА ДАМ СНИМКА НЕ ЗАЩОТО СЕ МИСЛЯ ЗА важна КАКТО КАЗВАТЕ ВИЕ , А ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЩЕ ПОЧНАТ ДА МИ СЕ ПРИСМИВАТ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ
Ами ако сега ти се присмиваме повече? :PПървоначално написано от zvezda_
MaDdNeSs`GirL ПРЕСТАНИ ДА КАЗВАЩ ТЕМАТА ИМА НУЖДА ОТ КЛЮЧ , ТРЯБВАЛО ДА ИМАШ 2 АБОРТА И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ ПРЕСТАНИ НЕ ТИ ИСКАМ МНЕНИЕТО
Оф,имах предвид,че съм целувала веднъж-два пъти с момче,но не сме ходили нещо. Не се сърди ама имам някакво чувство,че изпитваш голяма нужда да се дразниш с всички от форума. Според мен не е нормално да имаш по няколко деца и дори да си се ебал на моята възраст. Не мисли,че съм от ония напушени малки лигави кучки дето ги сърби гъза за малко секс. Айде моля...Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()