.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Превод на БГ

Хорааа помагайтее Ей тва текстче ми трябва преведено за утре,а нещо не мога да се справя. Моля ви някой да ми го преведе

Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Виж сега влизаш в www.gbg.bg и отгоре има едно бутонче преводач...и там цъкаш и си превждаш...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мерси
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Az iskam samo da popitam kude v spisaka e Bulgaria?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Британия изглежда, че е по-коромрирана от 7 други европейски държави, включително и Германия, според таблицата на достоверен ежегоден съюз, публикувана вчера от Берлин-базираща се на Transparency Интернационална група/организация. Transparency International e организация създала се през 1993, имаща за цел да се бори с корупцията и основната информация се получава чрез 7 интернационални проучвания на бизнес лица, политолози и на обществото.
    Най-чистите държави тази година са: Denmark, Финландия и Швеция, които изместват Нова Зеландия от челната позиция/първото място/.Британия е на относително ниска, 14-та позиция, очевидно изглежда разрушено by stories of sleaze.Германия я застига, въпреки, че Германците все още толерират компании, които подкупват чужди предприемачи.
    Най-корумпираните държави тази година are regarded as Нигерия, следвана от Боливия,Колумбия и Русия.Пакистан е подобрил своите позиции, печелейки само една от 10 за честност миналата година, но 2.53 тази година.The chairman of Transparency International, Питър Ейдин намерил изход чрез предупреждение срещу фокусиране вниманието към 3-та Световна корупция/или корупция на 3-тия свят/.
    „Корупцията е възприето да бъде най-голяма там, но аз подтикнах обществото към това да усъзнае/разпознае/, че голямато разделение на корупцията е продукт на мултинационални корпурации....

изморих се, съжалявам...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си