- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-ужасният и най-смешният слух за вас!
Ъъм един слух, който излезна наскоро..че съм си пробила езика, за да впечатля момче..Което няма нищо общо, защото исках да се пробия още миналата година, а момчето се появи преди 3-4 месеца![]()
Такам...значи аз си имам гадже.
Но един мой дребен глупав и т.н и т.н съученик всяка седмица измисля възможно по-глупави лъжи за мен.
Миналата седмица разправяше,че някакъв старец на 60 ми предложил секс.![]()
А най-прясното от тая седмица е,че ходя с едно момче от 5 класа аз съм 7 и си имам гадже по дяволите
![]()
Ама к`во да правиш,хора без работа.![]()
![]()
Миии в голямото междечасие ме уцелиха в главата със хамбургер после цялото даскало ме сочеше цяла седмицаа![]()
Доста гадно беше
![]()
![]()
* (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*
към 1-ят пост-още си малка.....простено ти е да "блеснеш" с простотияПървоначално написано от moll_flandars
![]()
към 2-ят пост-да си духала на 4 момчета не те прави курва.Да си ходил с 4 човека не е много и ако най-нормално приемем че сте правили секс и т.н.,духането в случая е нормално.Явно на много хора от тук не им е ясно значението на думата курва и в такъв случай не разбирам защо я употребявате за щяло и нещяло.![]()
невярното-ами беше ми смешно,когато бяха казали,че съм к***а...то не е много приятнослухът доведе до нежелани последици....
ами гадно ми беше,когато се напих пред момчето,което харесвах и после всички разбраха (правих щури аботи,които не би трябвало да се разчуват )срам...
someone else...
Най-ужасния-че съм бавноразвиваща се![]()
![]()
![]()
и че съм се е*ала с братовчед ми
И за верния - че казах обичам те на един идиот който го каза на всички и всички ми се хилиха![]()
че съм вещица ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Изобщо не ме и интересува какво приказват хората..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Лелеее ако помня всички глупости, които са говорли хората .....![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Че съм двулична кучка![]()
Който ме познава наистина, никога няма да си го помисли дори, та камо ли да го каже![]()
Леле...потресена съм!!!
От тук прочетеното виждам само думите "к*рва", "свирка"...и още, и още...
Но няма смисъл ад коментирам, защото вече съм свикнала!
Та, за да не е спам: слух, който не е верен - само детски работи от сорта на:"Ти си харесваш този" и бля бля..(това от детските години)!
Случки, които са се разчули...ами, май сега не се сещам!
1.Че съм много голяма интригантка![]()
друг слух няма...надявам се и да не има![]()
Първоначално написано от comics
pha pak mene me izkara narkomanka,alkoholi4ka i o6te kvo li ne![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?