.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

помогнете ми плс

пиша това от името на един мой приятел който няма рагистрация тук , така че ви моля за съвет. Надявам се поне вие да успеете да помогнете , защото вече аз не знам какво може да се направи
    Моят приятел се е скарал с гаджето си и сега иска , когато й се извини да й някакъв подарак , но не знае какъв . Моля ви дайте някакви идеи , защото вече всичко при нас се изчерпа , а момчето наистина иска те да се сдобрят . Стаята на момичето вече е отрупана от плюшени играчки от момчето , така че това няма да помогне Вече е опитал и с един букет от 20 червени рози , но и това не помогна . Извиненията , целувките , преградките , дори и едно стихотворение написано за нея не свършиха работа Момчето вече е напълно отчаяно и не знае какво повече може да направи
    Ако мислите , че това може да помогне с нещо момчето е на 23 години , а момичето на 17 . Те са заедно от 1 год. и 3 месеца вече . Мога да разкажа и накратко за какво са скарани и защо момичето е толкова обидено . Значи момчето наскоро имаше рожден ден и момичето беше решило да го прекарат само те двамата , но момчето вече си беше поканило приятелите и се получи така че момичето се разсърди , зашото момчето си празнува рождения ден с приятелите си . разбира се и тя беше там и момчето й е обръщало достатъчно внимание , но тя му се е сардила и дори накрая на вечерта се е натискала с някакви други момчета . Сега тя му е много обидена и той се побърква от притеснение как да се сдобрят , така че моля ви помагайте
    П.С. Много сажълявам, ако съм се овлякла малко повече и ако има някои правописни грешки Благодаря предварително на всички, които ще дадът някакъв съвет

Град
    просто ще ви помоля за сериозни отговори , защото наистина имам нужда от помощ и не ми трябват простотиите ви в момента

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Хем говориш за приятела ти, хем казваш "всичко между нас се изчерпа".. както и да е..
    Та приятела ти си я познава и знае може би какво ще я зарадва. А тя ИЗОБЩО не е права, да му се сърди че е празнувал рождения си ден с приятели, защото нормалните хора така правят. Отиват, отпразнуват и си се веселят. Те са можели да го отпразнуват сами и на следващия ден. Според мен приятелката му е лигла, а и на всичкото отгоре много нагла, за да се натиска на празника му...
    Повече нямам кво да кажа...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    а за "всичко между нас се изчерпа" ставаше въпрос , че вече и двамата с него не знаем какво може да направи той за да се сдобрят с приятелката му , защото и аз му помогнах малко . извинявам се , че не е написано много ясно

Аз мисля, че момичето не е право да му се сърди, че е отпразнувал РД-то си с приятели... това е нормално Тя сигурно е някаква лигла и абсолютна егоистка, за да иска цялото му внимание да е само за нея... Има си други празници(Св. Валентин) и дни, в които може да са си само двамата... А това че се е натискала с др. момчета на РД-то му е направо ужасно... Ако тя го обичаше колкото той нея,нямаше да постъпи така гадно... Незнам... какво иска това момиче и защо по този начин разиграва момчето... не му е простила след като й е подарил различни подараци в знак на извинение... Тя или не го обича, или е решла да го върти на пръста си... Най-добрия вариант е да разговарят и да се разберат, защото ако тя е решила да го разиграва... може никога да не му прости или да продължава да му се сърди за всичко... Това е моето мнение.. дано съм ти помогнала с нещо

Град
    Благодаря , ти ми помогна , обаче и аз съм му казжала тези неща , но той я защитава винаги и я оправдава , просто е хлатнал жестоко по нея

Град
    РЮАР
    детска й работа па на тая...

Да отиде и като човек да и признае какво мисли, а не да се прайте на Дон Жуан...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Tentpole
    Да отиде и като човек да и признае какво мисли, а не да се прайте на Дон Жуан...
    той е признал всичко и са поговорили, ама тая май е голям инат за да му прости и може би не оценява обичта на това момче

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Според мен момиче, което контролира рождения ден на приятеля си, или по - точно определя как ще го празнува и ако не стане според нейните искания се цупи - не заслужава дори блага дума. Година и три месеца са достатъчно време, за да се опознаят двама млади, не смятам, че ограниченията, които тя му поставя са уместни. Според мен момчето трябва да се отдръпне и мацката ще усети, че го губи. Може и да се замисли. Ако пък не го направи - нищо от миналото не си е заслужавало.

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Според мен приятелката му е лигла
    Не го заслужава ... трябва приятелят ти да се отдрапне ...

КАК МОЖЕ ДА Й ПОДАРИ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА. Приятелят ти е много влюбен/наивен...

Град
    май наистина е така , ще се опитам да поговоря с него и дано този път се замисли поне малко за отно6ението на това момиче към него, дано не остане заслепен от любовта си , защото после може много да страда

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    май наистина е така , ще се опитам да поговоря с него и дано този път се замисли поне малко за отно6ението на това момиче към него, дано не остане заслепен от любовта си , защото после може много да страда
    Колкото повече подаръци й купува, толкова повече я подтиква да се държи властно.

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от LGPz-new
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Според мен приятелката му е лигла
    Не го заслужава ... трябва приятелят ти да се отдрапне ...

КАК МОЖЕ ДА Й ПОДАРИ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА. Приятелят ти е много влюбен/наивен...
    +++++++++1111111111

Град
    за него подаръците не са проблем , но явно тя не ги оценява

Град
    BurGasSs 8-)
    еми тя явно е или надута тъпа п*тка или някфа лигла... ама мисля, че не си заслужава тва момче да се хаби за няква такава.... щом не го оценява да си намери някой, който да й тича след гъза....

Град
    и аз така мисля , ама човекът е луд по нея какво да се прави , само не знам с какво му е земала толко ума

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    значи че момичето не е право няма спор но ето и моето предложение за подарък ако има достатъчно парични средства нека да и всеме едно златно синджирче сас сарчице и да и го поднесе във некоя супер кутиика като и падне на колене разбиар се :P надявам се да съм помогнал

Град
    Lekov наистина много ти благодаря за съвета , защото момчето не вярвам да се откажее от това момиче, най-вероятно пак ще й купи подарък , а твоята идея е доста добра . А тук май всички сте прави за това , че тя само го използва , но той е влюбен .

Град
    Pirdop BG
    Lekov наистина много ти благодаря за съвета , защото момчето не вярвам да се откажее от това момиче, най-вероятно пак ще й купи подарък , а твоята идея е доста добра . А тук май всички сте прави за това , че тя само го използва , но той е влюбен .
    Моля ,нали си знаете винаги сам готов да помагам :P (особено на дами или в името на любовта)

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    Моля ,нали си знаете винаги сам готов да помагам :P (особено на дами или в името на любовта)
    тук явно е в името на любовта , защото аз съм още малка дама

Град
    Pirdop BG
    е че пък аз да не съм голям батко не съм толко стар едва на 18 съм

Град
    Aз не знаех на колко си , за което се извинявам и определено не си стар . Аз съм крайно против хора на около 25 дори да казват , че са стари , защото не е така .

Град
    Pirdop BG
    Aз не знаех на колко си , за което се извинявам и определено не си стар . Аз съм крайно против хора на около 25 дори да казват , че са стари , защото не е така .
    извинена си а колкото до тези 25 вече след като ги прехвърля живи и здрави определено ще съм стар и ше има бая да оглеждам младите девойки

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    извинена си а колкото до тези 25 вече след като ги прехвърля живи и здрави определено ще съм стар и ше има бая да оглеждам младите девойки
    ааааааааааххххххххххх ти , не те е срам , тцтцтцтцтц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си