- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете ми плс
пиша това от името на един мой приятел който няма рагистрация тук , така че ви моля за съвет. Надявам се поне вие да успеете да помогнете , защото вече аз не знам какво може да се направи![]()
Моят приятел се е скарал с гаджето си и сега иска , когато й се извини да й някакъв подарак , но не знае какъв . Моля ви дайте някакви идеи , защото вече всичко при нас се изчерпа , а момчето наистина иска те да се сдобрят .Стаята на момичето вече е отрупана от плюшени играчки от момчето , така че това няма да помогне
Вече е опитал и с един букет от 20 червени рози , но и това не помогна .
Извиненията , целувките , преградките , дори и едно стихотворение написано за нея не свършиха работа
Момчето вече е напълно отчаяно и не знае какво повече може да направи
![]()
Ако мислите , че това може да помогне с нещо момчето е на 23 години , а момичето на 17 . Те са заедно от 1 год. и 3 месеца вече . Мога да разкажа и накратко за какво са скарани и защо момичето е толкова обидено . Значи момчето наскоро имаше рожден ден и момичето беше решило да го прекарат само те двамата , но момчето вече си беше поканило приятелите и се получи така че момичето се разсърди , зашото момчето си празнува рождения ден с приятелите си . разбира се и тя беше там и момчето й е обръщало достатъчно внимание , но тя му се е сардила и дори накрая на вечерта се е натискала с някакви други момчета. Сега тя му е много обидена и той се побърква от притеснение как да се сдобрят , така че моля ви помагайте
![]()
П.С. Много сажълявам, ако съм се овлякла малко повече и ако има някои правописни грешкиБлагодаря предварително на всички, които ще дадът някакъв съвет
![]()
просто ще ви помоля за сериозни отговори , защото наистина имам нужда от помощи не ми трябват простотиите ви в момента
![]()
Хем говориш за приятела ти, хем казваш "всичко между нас се изчерпа".. както и да е..
Та приятела ти си я познава и знае може би какво ще я зарадва. А тя ИЗОБЩО не е права, да му се сърди че е празнувал рождения си ден с приятели, защото нормалните хора така правят. Отиват, отпразнуват и си се веселят. Те са можели да го отпразнуват сами и на следващия ден. Според мен приятелката му е лигла, а и на всичкото отгоре много нагла, за да се натиска на празника му...
Повече нямам кво да кажа...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
а за "всичко между нас се изчерпа" ставаше въпрос , че вече и двамата с него не знаем какво може да направи той за да се сдобрят с приятелката му , защото и аз му помогнах малко . извинявам се , че не е написано много ясно![]()
Аз мисля, че момичето не е право да му се сърди, че е отпразнувал РД-то си с приятели... това е нормалноТя сигурно е някаква лигла и абсолютна егоистка, за да иска цялото му внимание да е само за нея... Има си други празници(Св. Валентин) и дни, в които може да са си само двамата... А това че се е натискала с др. момчета на РД-то му е направо ужасно...
Ако тя го обичаше колкото той нея,нямаше да постъпи така гадно...
Незнам... какво иска това момиче и защо по този начин разиграва момчето... не му е простила след като й е подарил различни подараци в знак на извинение... Тя или не го обича, или е решла да го върти на пръста си... Най-добрия вариант е да разговарят и да се разберат, защото ако тя е решила да го разиграва... може никога да не му прости или да продължава да му се сърди за всичко...
Това е моето мнение.. дано съм ти помогнала с нещо
![]()
![]()
Благодаря , ти ми помогна , обаче и аз съм му казжала тези неща , но той я защитава винаги и я оправдава , просто е хлатнал жестоко по нея![]()
Да отиде и като човек да и признае какво мисли, а не да се прайте на Дон Жуан...
той е признал всичко и са поговорили, ама тая май е голям инат за да му прости и може би не оценява обичта на това момчеПървоначално написано от Tentpole
![]()
Според мен момиче, което контролира рождения ден на приятеля си, или по - точно определя как ще го празнува и ако не стане според нейните искания се цупи - не заслужава дори блага дума. Година и три месеца са достатъчно време, за да се опознаят двама млади, не смятам, че ограниченията, които тя му поставя са уместни. Според мен момчето трябва да се отдръпне и мацката ще усети, че го губи. Може и да се замисли. Ако пък не го направи - нищо от миналото не си е заслужавало.
Не го заслужава ... трябва приятелят ти да се отдрапне ...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
КАК МОЖЕ ДА Й ПОДАРИ ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА. Приятелят ти е много влюбен/наивен...
май наистина е така , ще се опитам да поговоря с него и дано този път се замисли поне малко за отно6ението на това момиче към него, дано не остане заслепен от любовта си , защото после може много да страда![]()
Колкото повече подаръци й купува, толкова повече я подтиква да се държи властно.Първоначално написано от vesito13
![]()
+++++++++1111111111Първоначално написано от LGPz-new
![]()
за него подаръците не са проблем , но явно тя не ги оценява![]()
еми тя явно е или надута тъпа п*тка или някфа лигла... ама мисля, че не си заслужава тва момче да се хаби за няква такава.... щом не го оценява да си намери някой, който да й тича след гъза....
и аз така мисля , ама човекът е луд по нея какво да се прави , само не знам с какво му е земала толко ума![]()
Lekov наистина много ти благодаря за съвета , защото момчето не вярвам да се откажее от това момиче, най-вероятно пак ще й купи подарък , а твоята идея е доста добра . А тук май всички сте прави за това , че тя само го използва , но той е влюбен .
тук явно е в името на любовта , защото аз съм още малка дамаПървоначално написано от Lekov
![]()
Aз не знаех на колко си , за което се извинявам и определено не си стар. Аз съм крайно против хора на около 25 дори да казват , че са стари , защото не е така .
![]()
ааааааааааххххххххххх ти , не те е срам , тцтцтцтцтцПървоначално написано от Lekov
![]()
![]()
![]()