- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. лесни...OOO НE
emi dnes si govorih s edin fr na tas tema ta iskam da razbera vie momi4eta kak uspqvate da ne ste lesni i kak se darjite''umereno zaka4livo'' 6tot ako se darji6 po zaka4livo i ligavo s nqkoi m ve4e te mislqt za lesna b... ne e taka beeeeeee![]()
Как да сме лесни или как да не сме лесни последно...?![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ми дай ще отговарям и на двете.
К'вото и да правиш все ще кажат,че си лесна,защото си нямат друга раута освен да те плюят.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Ахх тии...лека жено!По чий гащи си бъркала пак?
=D> съгласна съмПървоначално написано от magi_megi
Моето мнение е че има няколко типа момичета...Първоначално написано от lofff1991.f
1. Такива, които се надуват и се правят на недостъпни;
2. Момичета, които са курви и в действителност са лесни...
3. И такива,които са истински и са себе си(за съжаление малко са такива);
А така наречените "лигли" в нито един от 3-те типа не ги вписвам... защото всеки човек си има малко или много лигави моменти... но за лиглите по рождение... нямам мнение...![]()
Моя съвет е сам да преценяваш кое момиче какво е и как да се държиш с нея...
![]()
Има си определена граница, която не трябва да се прекрачва. Това е като неписан закон. Колкото по-префърцунено изглежда момичето, толкова по-лесно бива приемано като "лека-жена". Това е част от психологията на мисленето и не мисля, че би могло да се промени. Смятам, че едно сдържано поведение е най-добрият лек в подобна ситуация.
mi az kato se darja po milo i po ligavi4ko s nqkoi m i dr si mislqt 4e sam lesna samo ot nqkvi zaka4ki ama ako mom4eprai zaka4ki e pi4![]()
Ако пък се държиш прекалено сдържано, ще те помислят за задръстена. Просто има граници, които много трудно човек може да прецени кога ги превишава или е прекалено далеч от тях. Моят съвет е да се замислиш дали хората, покрай теб не са прекалено ограничени, за да си вадят такива изводи.Първоначално написано от lofff1991.f
Лесна е тази която всеки ден си сменя партньорите![]()
Да , така е ! Обаче понякога лепват на момичетата етикета лесна , просто е така без да има някаква причина или заради някоя малка закачка с някое момчеПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Това са глупости, лесна е не тази, която ги сменя всеки ден, а тази, която се дава на всеки без проблеми. Аз може да си хващам на ден по 10 момчета и всички да ги "ритам" по безкрупулен начин, това не ме прави лесна, а по-скоро мъжемелачка. От друга страна не трябва да бъркаш влюбчива с лесна.Първоначално написано от Vin Diesel
Ооо най-обичам съветите от сорта на : бъди недостъпна или в твоя случай умерено закачлива... Кво ти пука всъщност какво говорят? Важното е да си себе си, а не да се държиш по модела на останалите.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
отговора според мен е само един:АКО ИСКАШ ДА ТЕ ХАРЕСАТ ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ.НЕ Е НЕ НУЖНО ДА СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ, КАКЪВТО НЕ СИ! НЯкой ще ти каже бъди по настоятелна недостъпна,но истината е само една за мен, ако искаме дадено момче да ни хареса нас самите като хараактер изобщо като човек просто бъди себе си.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
pravilno...az kakvi li ne raboti 4uvam za sebe si...nai malkoto e tova 4e me mislqt za lesnaПървоначално написано от magi_megi
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Както си го направиш така..квото поле дадеш на момчето така ше играе с теб..ако му покажеш че си лесна примерно 2 пръста водка и си в космоса и акто те натисне малко се почват интересните неща и там види че просто може да си играе с тебе ше си играе..що да не си играе...кво му пречи?Като се дърпаш е друго..верно може да ти тели майната и да те помисли за няква монахиня само че по добре така от колкото да си падаш под достойнството и да знаеш че с тва момче няма да имаш нищо повече от 1-2 седмици тоест не си заслужава.Колко други курвички има около теб?Що тряаа си една от тях?!Бъди себе си и показвай на другите това което притежаваш душевно а не материално ...бъди момиче на място и си отстоявай принципите...покажи че си имаш достойнство с което да не изтъкваш като вижте ме или да се правиш на недостъпна...просто бъди точна мацка... съвет....Първоначално написано от lofff1991.f
Знаеш ли....вбесявам се да ми се ПРАВЯТ НА недостъпни....да са недостъпни да но да се правят само...е тва вече е супер смотано...поне да имаше за кво да се прави на недостъпна...Първоначално написано от jugulator
еми..как лесно ... аз просто не съм леснаМога да се закачам с някой.. но когато той почне да ме харесва и да иска нещо повече.. бая го озорвам и му изяснявам нещата
![]()
О, не знам как изглеждам в очите на хората, но аз си се държа нормално, нито преигравам нито нищо...
На момчетата явно държанието ми им допада, такаче..
Стига с този данък Обществено Мнение, бъдете себе си, животът НЕ Е НАТФИЗ![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
+1Първоначално написано от vesinka91