.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Голям фен
    az kato se bqh skarala s pr mi i v diskotekata tancuvah s dr 2mom4eta i nqkoi vednaga lepvat ''lesna'' samo ot 1tanc haaahhaah

Предполагам всеки човек си има достойнство.Ако не искаш да те мислят за "лесна"-не бъди
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    az kato se bqh skarala s pr mi i v diskotekata tancuvah s dr 2mom4eta i nqkoi vednaga lepvat ''lesna'' samo ot 1tanc haaahhaah
    Има разлика от танц до танц.. Ако си се скарала с приятеля си и веднага си тръгнала към някой друг.. хаха ами да, не трябва да си очудена от тоя етикет.. Пък ако не си прекалявала с тия момчета си има и друго обяснение - просто на момчето му е станало супер кофти а начина на момчетата за самосъхранение е нападението.. Нищо по-лесно от това да обидиш момичето защото мъжлетата знаят че момичетата са малко или много чувствителни...

Моят начин да не бъда лесна е да се държа на ниво.. Хората да имат респект от мен.. О не не, в никакав случай надута.. Дори непознат да ме поздрави на улицата му казвам 'здравей' защото не се смятам за нещо много над него. Но за да ме има някой, за да заслужи уважението ми, трябва доста да се потруди. Да докаже, че си заслужава ... Всеки си има начин...

Ако се обличаш като 'лесно момиче' дори и да не си, просто си поемаш последствията. Аз някой път имам нужда да сложа късата пола ама не ми пука кой какво ще каже
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Ми дай ще отговарям и на двете.
    К'вото и да правиш все ще кажат,че си лесна,защото си нямат друга раута освен да те плюят.
    pravilno...az kakvi li ne raboti 4uvam za sebe si...nai malkoto e tova 4e me mislqt za lesna
    О,и аз съм така..вече не обръщам внимание де Те момчетата винаги правят така ако им откажеш-изпитана истина
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    К'вото и да правиш все ще кажат,че си лесна,защото си нямат друга раута освен да те плюят.
    pravilno...az kakvi li ne raboti 4uvam za sebe si...nai malkoto e tova 4e me mislqt za lesna
    О,и аз съм така..вече не обръщам внимание де Те момчетата винаги правят така ако им откажеш-изпитана истина
    Ама не сте чували за себе си че сте били бременни и че сте праили аборт нали Винаги е хубаво да научиш нещо за себе си
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Има разлика от танц до танц.. Ако си се скарала с приятеля си и веднага си тръгнала към някой друг.. хаха ами да, не трябва да си очудена от тоя етикет.. Пък ако не си прекалявала с тия момчета си има и друго обяснение - просто на момчето му е станало супер кофти а начина на момчетата за самосъхранение е нападението.. Нищо по-лесно от това да обидиш момичето защото мъжлетата знаят че момичетата са малко или много чувствителни...

Моят начин да не бъда лесна е да се държа на ниво.. Хората да имат респект от мен.. О не не, в никакав случай надута.. Дори непознат да ме поздрави на улицата му казвам 'здравей' защото не се смятам за нещо много над него. Но за да ме има някой, за да заслужи уважението ми, трябва доста да се потруди. Да докаже, че си заслужава ... Всеки си има начин...

Ако се обличаш като 'лесно момиче' дори и да не си, просто си поемаш последствията. Аз някой път имам нужда да сложа късата пола ама не ми пука кой какво ще каже
    da to4no taka nakarai gi da te podcenqt tova sa6to var6i rabota

Аааа,ще отговоря на тази част от въпроса,коато разбрах...Ами разликата м/у флирта и "ставането ЛЕСНА ЖЕНА" е доста голяма.Като за начало само едно глупаво момче не би разбрало какво точно имаш предвид,когато му говориш или се закачаш с него.Флирта е лека закачка,а това да се набуташ в ръцете на някой е съвсем различно...А ти се научи да задаваш по-умни въпроси...

hahaha-draj se estestveno,puk da si mislqt kakvoto 6tat!..-nali kato doide momenta sas sa6tinskoto dokazvane na fakta LESNI LI SME ILI NE -6te si hodqt s uvesen nos(6tot ne stava ,priqtel )! svirkai si

Град
    In Devil's Castle
    бе те и момчетата едни... пофлиртуваш малко,обърнеш им внимание и лесна....ами ако просто искаме да се забавляваме?
    иначе..смятам,че поведението е нещо,което трудно се конролира и трябва да имаш трашна воля,за да се държиш на разстояние ,изглеждайки недостъпна..(мразя я тази дума)
    someone else...

Държиш се нормално... не да се лиготиш насреща им, но не и да седиш дръпната и да ги гледаш 'от високо'. Не си позволявай много волности и такива неща... много ми е противно като видя някое момиче да се лигави особено пък на момчета. Супер долно и грозно е. Трябва да има известна дистанция, но не прекалена.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: .. лесни...OOO НE

emi dnes si govorih s edin fr na tas tema ta iskam da razbera vie momi4eta kak uspqvate da ne ste lesni i kak se darjite''umereno zaka4livo'' 6tot ako se darji6 po zaka4livo i ligavo s nqkoi m ve4e te mislqt za lesna b... ne e taka beeeeeee
    Разбирам че ми е лесна след като я изчукам или след като се познаваме от 3 дни и тя предложи да се изчукаме...а не като си мисля че израза "Подай ми захарта" казан с усмивка е едва ли не 100% секс....пък и какво значение има?Повече секс сред малолетни необразовани хора = повече деца= на демографско повишение от каквото се нуждаем...всъщност обществото се нуждае от лесни жени...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    лесното не е интересно!! Лесна съм...донякъде може би само с приятеля ми...но и с него не съм от най-лесните... :P просто се държиш на ниво и готово,няма смисъл да му паднеш в краката,за да е твой..
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    sofiq
    NE zavisi ot durjanieto tova! ima razli4ni mom4eta s razli4ni razbiraniq
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

za da ne kajat,4e si lesna...trqbva da re4em da ne te vijdat vseki den s razli4ni mom4eta....ili da ne ska4a6 na vsqko mom4e kato udavnik za slamka...prosto se pravi na po-nedostupna i kogato doide mom4eto,koeto nastina 6te haresa6 ili moje bi obikne6...kolkoto po-malko ne6ta si pravila s drugite i s kolkoto po-malko hora....tolkova po-specialna 6te si za nego....
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си