Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
az kato se bqh skarala s pr mi i v diskotekata tancuvah s dr 2mom4eta i nqkoi vednaga lepvat ''lesna'' samo ot 1tanc haaahhaah
Има разлика от танц до танц.. Ако си се скарала с приятеля си и веднага си тръгнала към някой друг.. хаха ами да, не трябва да си очудена от тоя етикет.. Пък ако не си прекалявала с тия момчета си има и друго обяснение - просто на момчето му е станало супер кофти а начина на момчетата за самосъхранение е нападението.. Нищо по-лесно от това да обидиш момичето защото мъжлетата знаят че момичетата са малко или много чувствителни...

Моят начин да не бъда лесна е да се държа на ниво.. Хората да имат респект от мен.. О не не, в никакав случай надута.. Дори непознат да ме поздрави на улицата му казвам 'здравей' защото не се смятам за нещо много над него. Но за да ме има някой, за да заслужи уважението ми, трябва доста да се потруди. Да докаже, че си заслужава ... Всеки си има начин...

Ако се обличаш като 'лесно момиче' дори и да не си, просто си поемаш последствията. Аз някой път имам нужда да сложа късата пола ама не ми пука кой какво ще каже
da to4no taka nakarai gi da te podcenqt tova sa6to var6i rabota