http://emo-girl-keithy.dir.bg/_wm/gallery/?df=17
Как да си направя така косата
О, по дяволите.![]()
Напълни си ваната, влез вътре и накарай някой (например сестра или брат) да ти подаде сешоара като баскетболна топка и ти се опитай да я хванеш под водата.
Изправяш си косата,отделяш бритона напред,хубаво го заглаждаш![]()
После горе в корените топираш хубаво праскаш с лак и става .![]()
Ех, не трябваше да й отговаряш.Първоначално написано от moon_flower
Сега ще пусне тема "как се топира коса". И понеже не е от досетливите, няма да попита в същата , а ще отвори нова със заглавие "Препоръчайте ми лак за коса".
![]()
Ох, днес съм много заядлива, но ми е много весело, когато видя, че има момичета като горепосоченото, които ако вчера са яли агнешка главичка, днес имат повече мозък в стомаха си , отколкото в главата.![]()
MaDdNeSs`GirL престани да се заяждаш с мен ма кур** шиба**
Аз докато се усетя,че тя е авторката с неийните теми...ама айде карайmoon_flower написа:
Изправяш си косата,отделяш бритона напред,хубаво го заглаждаш
После горе в корените топираш хубаво праскаш с лак и става .
Ех, не трябваше да й отговаряш. Сега ще пусне тема "как се топира коса". И понеже не е от досетливите, няма да попита в същата , а ще отвори нова със заглавие "Препоръчайте ми лак за коса".
Ох, днес съм много заядлива, но ми е много весело, когато видя, че има момичета като горепосоченото, които ако вчера са яли агнешка главичка, днес имат повече мозък в стомаха си , отколкото в главата.И аз съм заядлива,изкарах си го на оная от темата за скъпите дрехи .
![]()
Стига де, нямаше нужда пред целия форум да разкриваш самоличността миПървоначално написано от zvezda_
![]()
По-добре кур** шиба** според теб, отколкото грозната кранта според класа ми или заблуденото момиче според форумците.
така като гледам всички са правиПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
Недей, че след малко ще пусна тема "Кур** ли съм , как да се променя?"Първоначално написано от enola
На косъм съм да ми причиниш нервна криза. :P
4e ko e napraela tolkoz? az za 1 p1t q mqrkam sqka6![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
вижте пускам теми който ме вълнуват тъй че .... тук може всеки да пуска каквато си по иска тема
....толкова ли си тъпа...4е да не можеш да се досетиш как става...Първоначално написано от zvezda_
то е ясно ,че лака му е майката..аама се иска акъл...а ти нямаш такова нещо...
поредната тема за такава прическа...
тая ТЪРСАЧКА ГОРЕ ЗА КАКВО Е БЕ....тъпи тъпи....тцтц
zvezda_? коя е тя кво теми е пускала толкова...аз не я знам...
Тогава защо псуваш , бе ? Като започнете да се правите на "Вижте ме , коя съм" ми идва да се гръмна . Излагаш се супер много така . По темата : Пъвро косата не трябва да ти е накъсана , защото така ще ти се наложи да сложиш повече лак и това може да ти увреди косата , още повече ако решиш ,ч е искаш да ходиш така през ден -два . Момиче на снимката няма бретон , а просто си е взела коса по-къса коса отзад . Заглаждаш косата , малко лак и леко тупиране отзад .Първоначално написано от zvezda_
oх кефи6 ме с изказванията си особенно тва за мозъка бе6е добро смях се достаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()