.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

не мога да предложа на гаджето ми да го направим

помогнете моля ви!!!!

Супер фен
    Всичко става с няколко думи. Едва ли е толкова трудно да си го поискаш.

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Пиете червено вино за 2 лв литар и 500 и я лижеш
    4 и 12т. от правилата

Никакво лизане не ги слушай това са глупости,водиш я у вас и после почваш да я целуваш ама по устата най-много и тя ще стане работата,а ако тя е опитна тя сама ще ти го и извади ще си го вкара
    Знам и мога!

Предразположи я ... пусни малко по нежна музика започни да я целуваш и леко да сваляш дрехите...ако не стане.. значи просот не е готова.. остави я и тя сама би си го поискала..

Цитирай Първоначално написано от loveme123
    Предразположи я ... пусни малко по нежна музика започни да я целуваш и леко да сваляш дрехите...ако не стане.. значи просот не е готова.. остави я и тя сама би си го поискала..
    +1
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Град
    РЮАР
    Днешното поколение за и3клучителни злетаци на тая тема...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Ако предложиш - няма да те огрее. По-скоро хвани удобен момент, в който сте насаме, на място, където няма вероятност някой да ви види, започни да я целуваш по-страстно и ако реагира спонтанно - можеш да продължиш със събличане. Ако изненадващо ти дръпне ръцете, не я насилвай.

Цитирай Първоначално написано от krokozel
    Никакво лизане не ги слушай това са глупости,водиш я у вас и после почваш да я целуваш ама по устата най-много и тя ще стане работата,а ако тя е опитна тя сама ще ти го и извади ще си го вкара
    Ахаааааааа така ли правят вече опитните?

С питане ще стигнеш до под кривата круша.. И ако чакаш сама да си го вкара също няма да се получи Останете сами и ти ще си усетиш момента..а какво да правиш тогава loveme123 ти обясни много добре.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    София
    Според мен трябва планиране, особено ако някой е девствен (а темата ме навежда точно на тази мисъл). Просто говорете за това - може да започнете да говорите общо за секса, за приятели, правили го, за опита си в това отношение, и да вметнеш някой път въпрос - кога и ние?
    9 клас

Според мен трябва планиране, особено ако някой е девствен (а темата ме навежда точно на тази мисъл). Просто говорете за това - може да започнете да говорите общо за секса, за приятели, правили го, за опита си в това отношение, и да вметнеш някой път въпрос - кога и ние?

spored men li4no istinata e v balansa m/y dvete zad trqbva da ste govorili po temata no 4ak puk da e planirano ne..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И/ аз т'ва викам . . .
    ама просто можеш да й кажеш - желая те . . . виж реакцията и си прави планове за напред

Re: не мога да предложа на гаджето ми да го направим

6to trqbva da i go kazva6?Pokaji i go ima mnogo na4ini s pove4e celyvki i n.t.

според мен първи трябва да поговорите малко на тая тема за секса, в смисъл да видиш нейните предпочитания, да си направиш изводи относно кога тя ще е готова евентуално. Когато усетиш , че този момент е настъпил просто първо трбва да се подбере мястото и обстановката- да сте спокойни и необепокоявани. Започваш да я целуваш бавно и нежно, без да бързаш. Важно е да следиш нейните реакции-ако й харесва, отрвръща ти и след това поеме инициативата нататък просто продължавате.
    Важно е да се усетиш момента, в който тя сама ще ти покаже , че е готова за това. Останалотоси ижда от само себе си.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Цитирай Първоначално написано от asdfrewq
    Няма какво да й предлагаш....
    Водиш я увас сваляш й гащите и я перфорираш удари и 1-2-6 езика там долу.....и я мяташ ...ако почне да вика я удряш с нещо по главата [-o<
    Брат цепим се да се хилим с такива като тебе Добрече има още пуберчета дето да ме радват Само така !

да земем ние да и предложим вместо теб ?
    земи и говори с нея, обясни и за какво става дума и че искаш да го направите, но леко по заобиколния път, а не направо като те е толкова срам...

Ами предложи на някоя дето ще можеш
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Всичко става с няколко думи. Едва ли е толкова трудно да си го поискаш.
    Никакви думи. Действия се искат, а не сто часови кандърдисвания. Тя или ще разбере намека и щ'и 'пусне'.. или ще се притеснява и няма да го направи ии тогава вече може да поговорите, да я успокоиш и т.н. Ама да отидеш при нея и да й кажеш "Мило, айде да правим секс." без да си я предразположил... е тъпо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, ама се като поразгорещите 1 "желая те" е необходимо и да не кажа чак задължитлно.

Истината е баланса между двама,които се обичат,но според мен ако мислите да си го потърсите трябва да обмислите добре нещата,защото това което ще кажете може да се разбере погрешно от индивида!

mi kazvash " bulka sh`ta lashkam li ili nqma"

Ами ако искаш опитаи така може и да стане!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

абе изчакай удобен момент да останете насаме и се целувайте 2-3 часа...

на бас, че след 30-тата мин вече ще сте се подкарали

но важното е ти да си с намерение да се целувате 2-3 часа, иначе няма да сработи метода, който е изпитван много пъти..
    ако ме послушаш ще успееш
    Do you speak Salsa? .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си