.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Защо е толкова трудно?

znam 4e vsi4ki pi6at podobni temi ama qvno 4esto se slu4va.... taka ami az si padam po едно момче което е на 18 или 19/аз съм на 14/ но още не съм се запознала с него защото си мисля че ще си каже "ко ме занимава тая малката". пък и не знам ко да му кажа без да му се натрапвам но и искам да ме забележи.......ууффффффффффф ф!
    дайте някой съвет

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    DO NOT TOUCH IT !

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами и според мен така ще си каже, пък и е големичък за теб..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

смени целта

Супер фен
    Ех, тези батковци.....
    Не забравяй, че има много момчета по света...

eeeh milata :S ........... da ne te ot4aivam ama mislq 4e taka 6e si kaje ..... 6toto imam edin fr kade razlikata s f im e 2 god i toi kazva 4e e malka za nego ... ama tva vsi4ko si zavisi ot mom4eto. A pi6i mu po skype, icq, i tiq podobni i po tva kak se durji, kak ti pi6e 6e razbere6 dali ima6 6ans s nego ili ne, ako e DA super , ako puk neee nameri nqkoi dr :P UsPeH4EeTaAa
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

Град
    РЮАР
    change the target...

Град
    Petrich California
    Abe... ne e vajno kolko vi e razlikata. Bratov4edka mi e na 14, gadjeto i na 19 i sa zaedno ot 1 godina veche..
    Nqma zna4enie kolko e golqm a na kakav akyl ste i dvamata

то лесно няма!

Пф...Първо, че е смешна работа т'ва..., но както се казва любовта ( флирта ) няма граници в случая...Освен да му го кажеш директно няма как да стане...Направо му пиши кафе у а...възможностите са 2 - Да или Не

Супер фен
    Целиш се много високо ... слез на земята ...
    Обичам те <3 !!!

ne e vajno kolko e razlikata a dali se obi4ate az sam na 13 i si love edno mom4e na 16 i to si me love i taka 4e nema zna4enie godinite

Град
    BurGasSs 8-)
    е защо да се цели високо??? аз съм почти на 16 и харесвам един на 20(ще направи 21) .... и той ме харесва.... не мисли,че съм му малка..., но при нас има други проблеми.... така, че.. аз ще кажа , че за любовта няма определени години...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Няма да стане директно. Трябва да му се набиеш очи и без дори самият той да осъзнава, да те забележи. Което означава, че или трябва по някакъв начин да си с него в една компания, или поне да има някакво виртуално общуване между вас. Не е сигурна по-нататъшна развръзка, но все пак е начало.

thenks хора много сте бързи \/ въпроса е обаче от къде да му намеря скайпа след като не го познавам а запознаването ще ми е много трудно
    DO NOT TOUCH IT !

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от the BIG sweet
    thenks хора много сте бързи \/ въпроса е обаче от къде да му намеря скайпа след като не го познавам а запознаването ще ми е много трудно
    хората ти казаха, че се целиш високо, а ти пак си знаеш твоето. ми ок тогава - запознайте се, той ще те наебе веднъж или два пъти, ще му мине мерака и утре ще цивриш тук във същия форум. надявам се само до тогава някой наистина да ти запомни ника и тази тема за да можем да те оплюем като хората

Повече от фен Аватара на suantito
    Я стига глупости! Утре като те отреже ще има да ревеш тука пак , по -добре си го избии от главата!!!

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от the BIG sweet
    хората ти казаха, че се целиш високо, а ти пак си знаеш твоето. ми ок тогава - запознайте се, той ще те наебе веднъж или два пъти, ще му мине мерака и утре ще цивриш тук във същия форум. надявам се само до тогава някой наистина да ти запомни ника и тази тема за да можем да те оплюем като хората
    ХахХа.. Остави я да си блъска главата. Хем пита нас - хем пак на нейното. ок... ние ще си спим спокойно, за разлика от теб..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    somewhere over the rainbow
    Със сигурност има много по-свестни момчета,които да са най-много 2 години по-голями от теб.Какво си се втренчила в тоя батко?Я се поогледай хубаво за някоя друга жертва.Напомняш ми на мен миналото лято,дето се бях влюбила в момчето ,което продава сладолед от машина на пазара.

Разбери къде излиза за да се срещате уж случайно, просто за да има представа коя си.. Усмихвай се, вкарай малко чар, но не прекалявай.. После вкарай една покана за кафе и ако каже 'амии незнам' или 'не' не настоявай повече. Това е прекалено достатъчно за да разбереш дали се интересува от теб. След което, ако те резне, главата високо горе и си намираш друга цел ( И само не почвай като едни мои приятелки да го преследваш и да се натрапваш.. Знай че Не означава Не )
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

ОК зарязвам я тая работа...... пък вие не ми се карайте толкова тва ми е първата тема и още разузнавам/исках да е за нещто лично/ дайте малко шанс айде ще направя друга тема пък дано да ви хареса thenks na vsi4ki det sa postaraha
    DO NOT TOUCH IT !

Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Разбери къде излиза за да се срещате уж случайно, просто за да има представа коя си.. Усмихвай се, вкарай малко чар, но не прекалявай.. После вкарай една покана за кафе и ако каже 'амии незнам' или 'не' не настоявай повече. Това е прекалено достатъчно за да разбереш дали се интересува от теб. След което, ако те резне, главата високо горе и си намираш друга цел ( И само не почвай като едни мои приятелки да го преследваш и да се натрапваш.. Знай че Не означава Не )
    tva go probvah ve4e (da se nav1rtam tam de)ama ne s1brah kuraj ama ve4e spiram
    DO NOT TOUCH IT !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си