.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: РОКЛЯ

РОКЛЯ

приятелят ми има абитюренски бал и ще го придружавам живот и здраве та се чудех каква рокля да си взема... не си струва да си вземам абитюрентска рокля.... но каква?! ПОМОЩ.... баловете идват ... къде има хубави и колко пари горе долу?
    грацие

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Не купува ли кавалерът рокля на дамата?

хаха еми не... ко е тва .... кат се оженим ще има време да ми купува мн раоти... сега си имам мама и тати та идеше за друго реч :P кажете от къде и цени

Град
    Монтана
    Не съм, мила, много запозната, но онзи ден по новините съобщиха, че с наближаването на баловете , цените се покачват и една средно-статистическа хубава рокля струва от 1000 до 2000, естествено на теб ти трябва вечерна официална рокля, но мисля, че 200-300 лв трябва да заделиш. А отделно обувки, аксесоари...

Голям фен Аватара на Devilka
    И аз тази година ще придружавам приятеля си.Взех си рокля от Sisley.Не е бална,все пак и аз ще имам бал и тогава ще си взема по-специална.Вземи си някоя официална и удобна рокля,примерно ако си била на Нова година с рокличка можеш нея да си облечеш.Приятно изкарване!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Аз,ако бях на твое място бих си взела рокля тип балон сега са много модерни,а и ще можеш да я носиш на други места освен бала на гаджето ето например като на Шанел http://www.vbox7.com/play:2674bd27 или нещо такова (ест. не дънкова) :P
    satenena 6te e syper
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Ами при нас е така. Ако дама е канена на бала, кавалерът й купува рокля. Ако пък дама на бал, кавалерът си намира или купува костюм.

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Аз,ако бях на твое място бих си взела рокля тип балон сега са много модерни,а и ще можеш да я носиш на други места освен бала на гаджето ето например като на Шанел http://www.vbox7.com/play:2674bd27 или нещо такова (ест. не дънкова) :P
    satenena 6te e syper
    Точно така , но зависи какво ще ти отива , все пак на вскеи човек различно нещо му отива . Аз имам още едно предложение :

Може да заложиш на черна рокля , но усъвършенстван модел и изчистени високи обувки с френски палец . Колкото до цените , всичко може да ти излезе и 100 лв . , но може и 1000 лв . - зависи от къде ще си купиш роклята .Например в Сисли продават наистина много хубави рокли . Може да погледнеш в Мола или Сити центъра ! Зависи от къде си , де ...

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    satenena 6te e syper
    Точно така , но зависи какво ще ти отива , все пак на вскеи човек различно нещо му отива . Аз имам още едно предложение :

Може да заложиш на черна рокля , но усъвършенстван модел и изчистени високи обувки с френски палец . Колкото до цените , всичко може да ти излезе и 100 лв . , но може и 1000 лв . - зависи от къде ще си купиш роклята .Например в Сисли продават наистина много хубави рокли . Може да погледнеш в Мола или Сити центъра ! Зависи от къде си , де ...
    Моята е почти идентична като третата,която си предложила.И е точно от Сисли.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Ами при нас е така. Ако дама е канена на бала, кавалерът й купува рокля. Ако пък дама на бал, кавалерът си намира или купува костюм.
    navsqkade e taka! az predi dve god bqh dama na bala na nai-dobriq mi priqtel i az iskah sama da si kupq roklqta,no toi kaza,4e trqbvalo da mi q vzeme toi i takai stana!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    dark_sw третата е страхотна!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    dark_sw третата е страхотна!
    mn ma kefi mo otna4alo mi zaprili4a na mo6ni4ka. az misleno si napravix s14etanie m/y p1rvata i tretata
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^^^ Тази не ми изглежда,като на нещо за бал може би в черно и без това коланче...Но е по-скоро да си ги носиш на диско или като излизаш не за такъв случай.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

samo po filmite!
    Alexandra Raeva ima magazin s jestoki ne6ta, opitai tam!

Мерси много тези трите роклички от сисли ли са ? Ще се поразходя малко по магазините днес и дано намеря нещо тва за магазина на Раева е много добра идея мерси

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    za men tova ne e roklq za bal, vse edno kakyv

inache posledno oficialni rokli v Sofiq haresah v edin magazin na Solunska, nqkyde mejdu Vitoshka i Slaveykov, ot dqsno beshe i po-blizo do Slaveykov mai, ama ne pomnq ime
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

http://www.forever21.com/category.as...esses&Page=all
    tuk ima mn hubavi rokli i moje6 da vseme6 idei! mislq 4e ti trqbva ne6to kuso i v svetul cvqt koito ti otiva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си