hora po princip ne pi6a mneniq a samo razglejdam forumite, neska kakvi bqha tezi ne6ta postoqnen spammaiki eba4i hakeri
kakvo stava?
Нищо ново, само дето днес сме се поотпуснали и остават няколко минути в повече темите, та ги виждате и вие. Иначе изчезват на секундата, това което си видял е ежедневие.
kak 6te t1lkuvate "ще ви хакна профилите" ili be6to podobno be6e![]()
Тоест някой ще пише от твоя профил, ще използва твоето потребителско име и т.н.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
macka tova mi e predelno qsno, tova oba4e nese slu4va vseki den, nqkoi da mi pi6e ot profilaПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Никой няма да ти пише от профила, не се притеснявай![]()
"Важна тема: ВАШИТЕ АКАУНТИ МОГАТ ДА СЕ ХАКНАТ!!! ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!" да не предизвикваме съдбатаПървоначално написано от machoka
Няма невъзможни неща.
Хубаво е винаги да си имаме едно на ум и да сме предпазливи.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хайде да ти кажа, че пиша от хакнат, как ще реагираш?Първоначално написано от swords1010
Първоначално написано от chipi_kaoo
Хайде да ти кажа, че ще си имаш сестричка. ти как ще реагираш?
Радвайте се, унази тема за хакването според мен не става дума за хакери а за пЪлни ламери, щото никой хакер няма да трагне да пита даден потребител за паролата муПървоначално написано от BallFace
та какъв хакер е тугас
![]()
Хайде да спрете с глупостите!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Всичко е под контрол
считам темата за приключена
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html