.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Изправяне с хума...

Значи една приятелка ми каза,че можеш да си изправиш косата с хума,искам да знам дали найстина е възможно.Малко нереално ми се струва,нека който е пробвал да изяви мнение .

Моля без подигравки,любопитно ми е

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Как точно? O.o Не обясни ли в детайли приятелката ти?

Аз лично съм си мила цялата коса с хума, примесена с оцет, не, не се изправих, по принцип съм леко чуплива.

А, и като става въпрос за хума, един съвет за всички дами: не слагайте хумата в метален съд и не използвайте каквото и да е метално (лъжици да кажем), защото веществата в хумата взаимодействат с нея и не знам какво става, но просто недейте!!!

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

Аз лично съм си мила цялата коса с хума, примесена с оцет, не, не се изправих, по принцип съм леко чуплива.

А, и като става въпрос за хума, един съвет за всички дами: не слагайте хумата в метален съд и не използвайте каквото и да е метално (лъжици да кажем), защото веществата в хумата взаимодействат с нея и не знам какво става, но просто недейте!!!
    Не знам каза само че се къпеш с хума и на другия ден си с права коса и аз не знам не разбрах,но ми се струва нереално.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Too good to be true.

Не ми се вярва и с друго да я примесват хумата. Google не даде подобни резултати. А и, както споменах, два-три пъти съм се мила само с хума (и малко шампоан) - цялата коса. Изобщо след някакви маски или хума косата ми е в странна форма, сплескана, уязвима такава. Може би би улеснил изправянето този ефект, преди малко измих една маска на Schauma и пак косата ми е такава.

Абе изправянето си е с преса само/сешоар и тем подобни уреди. Някои го правят и с ютия... Бях опитала един шампоан на Elseve, уж предотвратява целодневно накъсването и начупването, ама не стана. Щом няма механично изправяне...

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

+1 ама само искам да каза, че аз един път си правих такова с хума и си бърках хумата с метална лъжица и НИЩО не стана!

Аз си правя маска с хума, но ефекта е, че не ми се омазнява толкова и е малко по-обемна. Ибощо не ми се изправя.

Винаги си бъркам хумата с метална лъжица и нещо не става.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си