- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата
Самата мисъл "вкарване отзад" като че ли ни плаши. Аз не мога да ти отговоря със сигурност, тъй като само първият вид съм пробвала. Не съм се и навивала за анален секс, и аз съм от тези, плашещитеПредполагам, че първият път не е приятно, както винаги, но съм чувала, че след това доставя удоволствие също.
И двата практикувам ,но вагиналния ми доставя повече удоволствие и въпреки болката при аналния имам желание . . . просто ми е някак по-диво![]()
Вагинален..анален не мисля и да правя..
1.Девствена съм => не съм пробвала нищо от това все още.
2.Но от коментарите,на които попадам понякога доста момичета си падат по аналния.Такова впечатление оставам от съфорумничките,де.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ne si davam dypeto![]()
![]()
men analniq xi4 ne me kefi za ideq
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
вагинален...за анален не знам дали някога бих се навила,но това времето ще го покаже![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
вагинален.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Първо бих помолила някой съфорумнички да не изказват всеобщо мнение, защото са далеч от всеобщата истина.
Значи правила съм само вагинален, по простата причина, че за анален е нямало с кого или по точно кога. Не ме разбирайте грешно, че няма кой да ми се навие да ме чука в дупето. Просто тази дупчица ми е спешъл плейс и не мога да я раздавам на кой ли не.![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
i dvata mi haresvat po razli4en na4in,zavisi na kakav kef sam.![]()
+1.Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
+1Не ми направи добро впечатление като гопробвахме веднъж..и оттогава..неъПървоначално написано от my baby love
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това съм го чувал от 2 момичета, който са го отричали, никога няма да го направят...ама само празни приказки. И на двете им бях првия за анален секс и на двете им хареса. Не се заканвайте много многоПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
Браво на теб,че си успял да навиеш на анален секс 2 момичета,които са казвали,че "никога" няма да направят това!Първоначално написано от bulgarche-to
![]()
Или си добър в убеждаването,или те тва "никога" са го казали ей така,без да влагат смисъл,както аз,като бях на 14 мислех,че "никога няма да направя гнусно нещо като свирките"И бтв тогава,понеже съм била доста неинформирана,мислех,че някога ще правя вагинален и анален секс,но не и свирки!
Но като пораснах и разбрах за кво става въпрос вече мога ясно да преценя кое бих направила и за кое-не ми стиска! :P
Имам достатъчно ясно убеждение,че не бих направила анален секс и достатъчно причиниза това!Има доста неща в секса,които не съм пробвала,но искам да пробвам-ще разнообразявам с тях!Но анален-не!![]()
Две ралзични неща са.Аналния е за разнообразяване един вид ,достигане до TABU територията и практикуван добре не е лош сам по себе си.Но вагиналния,това си е върха на сладоледа.
според мен аналния секс е една голяма простотия.. никога не съм го практикувала но не мисля и да го практикувам![]()
Abe ei. NQma vid sex koito da ne kefi (sexa si e za udovolstvie izmislen) oba4e prosto si ima detaili koito ako ne se izpulnqt moje da e dosta bolezneno .Xm za vs si ima maistori i na4inae6ti,men li4no vs v sexa me kefi,vajnoto e da ima6 dobur partnior ,koito da se suobrazqva s anatomiqta malko ot malko![]()