- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за хапчетата ?
имам въпрос относно хапчетата за отслабване.бихте ли ми казали нещо което сте изпробвали и има ефект.сега ще започнат коментари от рода на "ходи на фитнес" , "пази диета" и т.н. ама ако има конкретно мнение се надявам да го напише някой а останалите просто не спамете темата.
п.п. става вупрос да сваля 5-6кг за месец.благодаря
Ае не се трови с тея боклуци...Ебава ти се организма от тея химии... Майка ми пиеше некви такива лайна, ефекта- 3 кила над предишното тегло, проблеми с цикъла, повръщане... Не си струва според мене, ама виж, може при тебе да не е така...
ПП: Сори за спама![]()
![]()
![]()
mi vij maika mi pie nqkakvi hap4eta qbylkov pektin kaza 4e bili za pro4istvane na organizma i za otslabvane nz dali 6te ti pomogne tq gi pie prosto za6toto sa polezni ako iska6 i probvai pone nqma da ti navredqt![]()
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
айде от мен да миниПървоначално написано от My`OwN
ама чакам все пак някое компетентно мнение
На мен досега не са ми помагали за отслабване, а само за малко прочистване на организма. А и ако си вземеш някви няма да имат чак ефекта 5-6 кг за месец без спорт. Но това лично мое мнение!(може пък да отслабваш лесно, де да знам)
Ето нещо по-полезно от тия хапчета:
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.ph...0a1731b8100343
Some things are better left unsaid!
ми аз споменах че искам точно хапчета или поне некви чайове но не диета или спорт ама те хората си знаят тяхното.имам си причина за да изисквам тожа просто ако някои знае или има полезно инфо да го напише докато дръгите не са напулнили темата със спам.
ами чувала съм от познати че това Clarinol cla 1000 действало и някакви азиатски хапчета или индийски не съм сигурна успех![]()
.....Love You Forever..........
A upotrebqvalili ste 4AI (a ne kafeto) "VITA GOLD-TEA" I moje li da mi kajete dali deistva, ima li efekt ?????????? pls mislq da probvam no 1vo iskam da sam sigurna dali deistva
_________________________________ 10x predvaritelno ____________
Голям размер на картинката! /machoka/
axa mersi a da znae6 kolko stryva doly gore i moga da si go vzema ot apteka nali ?Първоначално написано от Forever_love_
Една позната отслабна като пи кафе Вита Голдама отслабна страшно много ви казвам.
От оцета и язва може да си докараш.
Определено хранителния режим и фитнеса са най-доброто, което може да се предложи, а и липсва фрапиращото йо-йо като при хапчетата, но след като си решила да са хапчета. Знам за Ксеникал и Фемимодел, че помагат снаха ми е пила и двете след раждането на малката и наистина свали. Но подбора на хапчетата зависи от килограмите, които искаш да свалиш. Честно казано по-добре се консултирай със специалист. Хапчетата действат различно на всички.
Лично не бих ти препоръчала Ксеникал-а. Има невероятно много странични ефекти и не на всички действа. Няколко приятелки са го пили и го спряха много бързо. А и е твърде скъп. Не помня дали 40 беше половин или цяла опаковка (но май беше половин).
Пектинът реално не е за отслабване. Пила съм го заради проблеми с храносмилането. Полезен е.Първоначално написано от F4e_stz
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pektin
Иначе - хапове... Ами, мацка, една приятелка се тъпчеше преди време с ябълков оцет, когато той беше на мода, и беше поотслабнала, но като го спря удвои свалените килограми.
ами благодаря на всеки който си даде мнението.взех си няколко продукта сега трябва само да ги изпробвам и да видя има ли резултат.
Няколко?!Първоначално написано от independence_88
Ти си ентусиаст...
Какво си си взела?
ми вита голд си взех чая и кафе комбинацията и капсоли ябълков оцет.Първоначално написано от Barbie
засега това...![]()
ако чуя за нещо друго което е добро може и него да пробвам.сега ше видя тея щото все пак на всеки човек организма му е различен.надявам се да имат ефект
ми вита голд си взех чая и кафе комбинацията и капсоли ябълков оцет.
засега това...![]()
ако чуя за нещо друго което е добро може и него да пробвам.сега ше видя тея щото все пак на всеки човек организма му е различен.надявам се да имат ефект[/quote]
плс не заключвай темата и след седмица-2 ни пиши дали е имало ефект
очаквам_____________10х предварително
Голям размер на картинката! /machoka/
И мен ми е любопитно дали наистина вита голд действа така![]()
ми нямате проблем ще ви пиша резултатите - след 1 седмица дали съм свалила и след 2 пак и по колко
Ами аз преди известно време пиех едни хапчета с ябълков оцет, ама нещо не помогнаха особено...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ми моите са чисти капсули само ябълков оцет дано имат някво деиствие.Първоначално написано от st1ka
плс не заключвай темата и след седмица-2 ни пиши дали е имало ефектПървоначално написано от sweet_baby_cool
очаквам_____________10х предварително[/quote]
ми вече мога да ти кажа че деиства за 2 дена 1 кг...като мини седмица ще ви пиша пак резултатите
за седмица свалих 4кгако има въпроси питайте
п.п. тва е за 2-те момичета който искаха да знаят резултатите след седмица
браво поздравления за добрия резултат дано продължаваш да отслабваш
а може ли да ми обясниш малко как ги пиеш или дали ограничаваш храната по някакъв начин защото искам и аз да си взема такива неща
![]()