.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

за хапчетата ?

имам въпрос относно хапчетата за отслабване.бихте ли ми казали нещо което сте изпробвали и има ефект.сега ще започнат коментари от рода на "ходи на фитнес" , "пази диета" и т.н. ама ако има конкретно мнение се надявам да го напише някой а останалите просто не спамете темата.
    п.п. става вупрос да сваля 5-6кг за месец.благодаря

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ае не се трови с тея боклуци... Ебава ти се организма от тея химии... Майка ми пиеше некви такива лайна, ефекта- 3 кила над предишното тегло, проблеми с цикъла, повръщане... Не си струва според мене, ама виж, може при тебе да не е така...

ПП: Сори за спама

mi vij maika mi pie nqkakvi hap4eta qbylkov pektin kaza 4e bili za pro4istvane na organizma i za otslabvane nz dali 6te ti pomogne tq gi pie prosto za6toto sa polezni ako iska6 i probvai pone nqma da ti navredqt
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Ае не се трови с тея боклуци... Ебава ти се организма от тея химии... Майка ми пиеше некви такива лайна, ефекта- 3 кила над предишното тегло, проблеми с цикъла, повръщане... Не си струва според мене, ама виж, може при тебе да не е така...

ПП: Сори за спама
    айде от мен да мини ама чакам все пак някое компетентно мнение

На мен досега не са ми помагали за отслабване, а само за малко прочистване на организма. А и ако си вземеш някви няма да имат чак ефекта 5-6 кг за месец без спорт. Но това лично мое мнение!(може пък да отслабваш лесно, де да знам)
    Ето нещо по-полезно от тия хапчета:
    http://forum.tialoto.bg/viewtopic.ph...0a1731b8100343
    Some things are better left unsaid!

Град
    у нас...
    ми аз споменах че искам точно хапчета или поне некви чайове но не диета или спорт ама те хората си знаят тяхното.имам си причина за да изисквам тожа просто ако някои знае или има полезно инфо да го напише докато дръгите не са напулнили темата със спам.

ами чувала съм от познати че това Clarinol cla 1000 действало и някакви азиатски хапчета или индийски не съм сигурна успех
    .....Love You Forever..........

A upotrebqvalili ste 4AI (a ne kafeto) "VITA GOLD-TEA" I moje li da mi kajete dali deistva, ima li efekt ?????????? pls mislq da probvam no 1vo iskam da sam sigurna dali deistva

_________________________________ 10x predvaritelno ____________
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Forever_love_
    ами чувала съм от познати че това Clarinol cla 1000 действало и някакви азиатски хапчета или индийски не съм сигурна успех
    axa mersi a da znae6 kolko stryva doly gore i moga da si go vzema ot apteka nali ?

Едно момиче от моя клас ги пиеше,ефект-нулев,а като ги спря и качи двойно килограмите така,че не си заслужава.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

tova sa pulni bokluci nedei da si trovi6 organizma! hodi na fitnes tova e edinstvenoto re6enie

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

hottie
    Guest
    Една позната отслабна като пи кафе Вита Голд ама отслабна страшно много ви казвам.

От оцета и язва може да си докараш.

Определено хранителния режим и фитнеса са най-доброто, което може да се предложи, а и липсва фрапиращото йо-йо като при хапчетата, но след като си решила да са хапчета. Знам за Ксеникал и Фемимодел, че помагат снаха ми е пила и двете след раждането на малката и наистина свали. Но подбора на хапчетата зависи от килограмите, които искаш да свалиш. Честно казано по-добре се консултирай със специалист. Хапчетата действат различно на всички.

Лично не бих ти препоръчала Ксеникал-а. Има невероятно много странични ефекти и не на всички действа. Няколко приятелки са го пили и го спряха много бързо. А и е твърде скъп. Не помня дали 40 беше половин или цяла опаковка (но май беше половин).

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от F4e_stz
    mi vij maika mi pie nqkakvi hap4eta qbylkov pektin kaza 4e bili za pro4istvane na organizma i za otslabvane nz dali 6te ti pomogne tq gi pie prosto za6toto sa polezni ako iska6 i probvai pone nqma da ti navredqt
    Пектинът реално не е за отслабване. Пила съм го заради проблеми с храносмилането. Полезен е.

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pektin

Иначе - хапове... Ами, мацка, една приятелка се тъпчеше преди време с ябълков оцет, когато той беше на мода, и беше поотслабнала, но като го спря удвои свалените килограми.

Град
    у нас...
    ами благодаря на всеки който си даде мнението.взех си няколко продукта сега трябва само да ги изпробвам и да видя има ли резултат.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    ами благодаря на всеки който си даде мнението.взех си няколко продукта сега трябва само да ги изпробвам и да видя има ли резултат.
    Няколко?! Ти си ентусиаст...

Какво си си взела?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    Няколко?! Ти си ентусиаст...

Какво си си взела?
    ми вита голд си взех чая и кафе комбинацията и капсоли ябълков оцет.
    засега това...
    ако чуя за нещо друго което е добро може и него да пробвам.сега ше видя тея щото все пак на всеки човек организма му е различен.надявам се да имат ефект

засега това...
    ако чуя за нещо друго което е добро може и него да пробвам.сега ше видя тея щото все пак на всеки човек организма му е различен.надявам се да имат ефект[/quote]

плс не заключвай темата и след седмица-2 ни пиши дали е имало ефект

очаквам_____________10х предварително
    Голям размер на картинката! /machoka/

hottie
    Guest
    И мен ми е любопитно дали наистина вита голд действа така

Град
    у нас...
    ми нямате проблем ще ви пиша резултатите - след 1 седмица дали съм свалила и след 2 пак и по колко

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз преди известно време пиех едни хапчета с ябълков оцет, ама нещо не помогнаха особено...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ами аз преди известно време пиех едни хапчета с ябълков оцет, ама нещо не помогнаха особено...
    ми моите са чисти капсули само ябълков оцет дано имат някво деиствие.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    засега това...
    ако чуя за нещо друго което е добро може и него да пробвам.сега ше видя тея щото все пак на всеки човек организма му е различен.надявам се да имат ефект
    плс не заключвай темата и след седмица-2 ни пиши дали е имало ефект

очаквам_____________10х предварително[/quote]
    ми вече мога да ти кажа че деиства за 2 дена 1 кг...като мини седмица ще ви пиша пак резултатите

Град
    у нас...
    за седмица свалих 4кг ако има въпроси питайте
    п.п. тва е за 2-те момичета който искаха да знаят резултатите след седмица

браво поздравления за добрия резултат дано продължаваш да отслабваш а може ли да ми обясниш малко как ги пиеш или дали ограничаваш храната по някакъв начин защото искам и аз да си взема такива неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си