.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

До опитните момчета

Как се чуствате като отворите някое момиче? Променяте ли си отношението към него....?(без значение дали ходите или сте се разделили). Благодаря предварително за отговорите

opredeleno zapo4vash da 4ustvash momi4eto po blizko

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от BodyBuilder
    +1 но от това което виждам и нашата компания повечето от мойте колеги след като скъсат с некое момиче го изкарват наи долната кур*а

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lekov
    +1 но от това което виждам и нашата компания повечето от мойте колеги след като скъсат с некое момиче го изкарват наи долната кур*а
    Абе,не съм момче,но избоените неща съм ги срещала
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Mnogo interesen vapros

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ами не точно си променям отношението но някак си става по важна за мене.Все пак аз съм и бил първия.Повече се променя нейното мнение за мене щото това нещо ще го помни до края на живота си.И като прави секс с някой друг ще се сеща за първия си (тоест за мене).

хич не мога да се съглася 1. няма да е по-важна 2.ще го помни до края на живота си? Дали? А дали с добро? 3. ще се сеща за теб като прави секс Тука вече... (смях в залата)
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Не ми се е случвало, но сигурно ще се радвам че съм й пирвия (със сигурност ще се радвам). Ще си я държа близо до мен, тя ще ми има вяра и...де да знам. Май по-скоро ще имам чувството че я владея (и то ще е така) и може би нежностите ще изчезнат

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Не ми се е случвало, но сигурно ще се радвам че съм й пирвия (със сигурност ще се радвам). Ще си я държа близо до мен, тя ще ми има вяра и...де да знам. Май по-скоро ще имам чувството че я владея (и то ще е така) и може би нежностите ще изчезнат
    bullshit ! защо смяташ че ще изчезнат нежностите (като не си бил с девствено момиче ?) ако имате чувства един към друг и тя много добре е преценила че точно ТИ трябва да си й първия , незнам какъв по-голям подарък можеш да получиш от едно момиче в знак на обич Аз ще помня винаги първия й път , понеже тя за мен е най-специалната и я обичам до плюс безкрай .... напротив нежностите точно от тук започват ... поне това е моето мнение

Град
    РЮАР
    Е вие лудите ли сте... Това едно момче да "отвори" едно момиче е голяма чест, поне така мисля аз и така го чувствам...

Голям фен Аватара на 50cent
    еми има промяна във онтоншенията чувствам я по как да кажа билизка и почва да ме е повече грижа щото знам че първият път за момиче е важен

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami priatno e useshtaneto i otnoshenieto vinagi si ostava po-specialno.
    Eating isn't cheating - Arnold

em az moga da si priznaq 4e sam devstvena... men li4no me e strah ot otva da ne bi mom4eto sled kato otvori momi4eto i sledva6tite puti otnovo e s neq tq da mu omrazne i da q izostavi.. ako na men mi se slu4i 6te sa napravo razbita..

става ми безинтересна

Ммм интересни отговори...Ми аз се разделих с момчето което ме "отвори" но без значение е това за мен...той заема голяма част от сърцето ми и въпреки всичко което сме си причинили един на друг има взаймно уважение помежду ни А при вас момичета как е?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to
    Уау! Защо пък да изчезнат нежностите? Защото те са били до леглото и край, така ли? не съм момче, но съдейки по мъжа ще кажа, че той знае че е важен и специален за мен. Знае, че съм чакала него и съм искала да е той от първия миг, в който го зърнах. И определено се радва, че нямам друг опит, освен този с него, че за мен той е този специален човек
    На въпроса ми защо е чакал толкова, отговорът беше-нямах възможност, а не чаках подходящата или нещо от сорта....Много грубо от негова страна! Ама поне е искрен......

А иначе аз още съм с 1-вия си сексуален партньор, на който и аз до този момент(а и за в бъдеще се надявам) съм единствена сексуална партнорка. Естествено, че го обичам с цялото си сърце. И дори и да се разделим след време(пу, да не ни е уруки), няма д го забравя, защото деля с него вече 3 години и 8 месеца от живота си, преживяла съм от най-скръбните си моменти, когато сме се разделяли за дълго до най-огромното щастие всеки миг в прегръдката му. Той е първият човек в живота ми, съумял да стане по-важен от самата мен.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    nqma kak da ne po4ustva6 momi4eto po blizko 6tom te e dopusnalo taka do sebe se,ima gi i takiva koito samo gledat da prasnat ne6to i aide 4ao (za protokola mom4e sum )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си