- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До опитните момчета
Уау! Защо пък да изчезнат нежностите? Защото те са били до леглото и край, така ли? не съм момче, но съдейки по мъжа ще кажа, че той знае че е важен и специален за мен. Знае, че съм чакала него и съм искала да е той от първия миг, в който го зърнах. И определено се радва, че нямам друг опит, освен този с него, че за мен той е този специален човекПървоначално написано от bulgarche-to
На въпроса ми защо е чакал толкова, отговорът беше-нямах възможност, а не чаках подходящата или нещо от сорта....Много грубо от негова страна! Ама поне е искрен......
А иначе аз още съм с 1-вия си сексуален партньор, на който и аз до този момент(а и за в бъдеще се надявам) съм единствена сексуална партнорка. Естествено, че го обичам с цялото си сърце. И дори и да се разделим след време(пу, да не ни е уруки), няма д го забравя, защото деля с него вече 3 години и 8 месеца от живота си, преживяла съм от най-скръбните си моменти, когато сме се разделяли за дълго до най-огромното щастие всеки миг в прегръдката му. Той е първият човек в живота ми, съумял да стане по-важен от самата мен.