.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Opr razlikata vi ne e koi znae kakva... a i tova ne e ot zna4enie vajnoto e da si prekarvate dobre i da se obi4ate!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Не съм почитател на такава възрастова разлика но..ако нещата вървят...само че знаеш ли по някой път е добре да слушаш приятлеите си аз мн патих честно!Съжалявам за което..може да ти звучи налудничаво това което ти говорят само че по някой път си твърде заслепен от мн неща и не осъзнаваш че тва което казват е иситна...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За мен 5 години са си доста а съм на 19...

това не са много години разлика. обичайте се и не се тревожете за тая подробност. ако приятелите ти кажат нещо относно това им кажи, че са глупаци и да те оставят намира. щом говорят така, значи не са ти никакви приятели. ако са ти истински приятели ще те приемат каквато си и с който и да ходиш. това си е твоя личен живот и ще си го живееш както ти е кеф на теб.

Щом прайш толквоа безмислена тема не ми се вярва да си на 17!!!!!
    Колко пъти да пишем.. -- не е важна възрастовата разлика..важна е възрастовата граница! Сега сигурно ще си кажеш " ма тая кви глупости дрънка" Пояснявам: Едно е ти да си на 13..а той на 17.. съвсем друго е ти да си на 17 а той на 21 на тази възраст се предполага,че вече и 2мата имате акъл в главата.. и знаете какво да правите..и какво не! Ако се обичате за пореден път : what's the problem?

Мега фен
    Град
    SF
    Не мисля, 4е са някакъв проблем. Но пък си зависи.. от теб, от него, от това колко сте зрели двамата, от това кой какво мислене има, кой какво иска от другия...

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Що бе, добре си е
    няма да ви дойде ъкъла в главите като не знаете още нищо да живота поне не обърквайте останалите
    ti puk mnogo znae6
    душици мои, вие накъдето отивате аз от там се връщам. нормално е да знам много, но знам кое е правилното, а вие още гащите си не можете да оперете сами, пък тръгнали ми вече по "любов" део хабер нямат какво значи тази дума, а само я плюете с несмислените си и още детски разсъждения за нея
    Аз съм на 23 и моят приятел 2 години не учи, а работи, а аз следвах. В последствие той прави и 2-те неща, а аз пак само си учех. не, че одобрявам тази връзки, но 4-5 години не са 20 за Бога. да, интересите и кръга приятели са различни, но 1 момче на 21 е с акъла на момиче на 17.

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Що бе, добре си е
    няма да ви дойде ъкъла в главите като не знаете още нищо да живота поне не обърквайте останалите
    А впрочем ти с твоите 20 години, защо си се наела да разбираш всичко от живота?
    Според мен много щеше да е, ако беше например 12 с 16, 13 със 17, 14 с 18... 17 и 21 според мен изобщо не е чааак толкова фрапиращо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Абе няма проблем стига да си пасвате по начин на мислене и цели.Аз с мойто момче имам 13 год разлика ама ми е все тая кой какво мисли щом ми е гот на мен с него
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    И ние ако ти кажем, че не е подходящо кво ? Ще го скъсаш ли ?
    Emi sigurno taka shte stane
    Ama nali sa vliubeni kvo im puka ne moga da im razbera.....
    Нямам такова намерение... Просто ми стана интересно дали има НЯКАКВО основание изобщо да ми говорят глупости... При условие, че не само ние имаме значителна разлика в годините, си правя извод, че приятелите ми не са прави... темата е, за да им го докажа

Кви приятели намесваш тука Приятелите ли определят с кой да бъдеш?
    Напълно нормална разлика в годините
    offline forever!

Град
    Враца
    Ами виж сега... според мен при вас е нормално, защото сте горе - долу големички... докато виж ако беше разликата... ти на 14, той на 19... ей тогава щеше да е проблем Аз мисля, че е напълно нормално
    еlsy

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Еми... как за вас тъпи лейки ще са 5 години нещо щом.. някви дрисливи ... пикли на по 13 си хванат някой скапан педофил на по 20 и ги опраат.. а после циврат... ДА за днешната младежт тея 5 год не са много... как ще са... ама anito.sl мн точно ви го каза... че хора с такава разлика имат савсем различно мислене ... това не значи разбира се па да бъдем токова консервативни и наистина такава връзка... да не просъществува много дълго време... но тук се пита дали са много или малко.... в крайна сметка... си е твоя живот ако се обичате... давайте успех ви желаеме .... пък и с право са казали хората че 2-ма души могат да геледат едно и също нещо а да виждат две различни неща.....

И СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ (марзиме да ги оправям) !!!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

ne se vliqi ot 4yjdi mneniq,ako ti e xybavo s mom4enceto budete zaedno...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ne e mnogo spoh

Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    godinite sa prosto cifri, vajno e na kolko godini ti e akula ako se razbirate i ne6tata mejy vas vurvqt, vsi4ko e ok. priqtelite ti... da gledat sebe si. 'priqtel' e mnogo golqma dyma. q si pomisli, ako da re4em izbqga6 ot vas, kolko ot teq priqteli 6te otvorqt vratata si za teb? a? a gadjeto 6te q otvori li?
    Така е важно е как разсъждава и как се чувства човек Има някои дето на 20 са с акъл на 12 годишни,такаче да не дават акъл хора,които като са на по 20 се мислят за много опитали от живота и за много мъдри
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от krisi_pisi
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    И ние ако ти кажем, че не е подходящо кво ? Ще го скъсаш ли ?
    Emi sigurno taka shte stane
    Ama nali sa vliubeni kvo im puka ne moga da im razbera.....
    Нямам такова намерение... Просто ми стана интересно дали има НЯКАКВО основание изобщо да ми говорят глупости... При условие, че не само ние имаме значителна разлика в годините, си правя извод, че приятелите ми не са прави... темата е, за да им го докажа
    абе спокс бе момиче и двамата сте на напълно нормална възраст и м/у мен и гаджето ми е точно толкова и изобщо не е много А кфо ше кажеш за момиченце на 13 и батко на 18(познавам едни такива) пак са 5 години ноо нещата са съвсем различни и различията м/у 2та също ти на 17 си си зрял човек вече кфо се притесняваш,смешно е за пиклите на по 12/13..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си