- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета кое най-много Ви възбужда в момчето?
от външния вид - ?
от характера на момчето - ?
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
мноо ми е чудно как можеш да се възбудиш от характер.. ама се тая
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
1. Не бих казала че има нещо определено което да ме възбужда. Самото излъчване като цяло. Иначе супер много ме възбуждат погледа и няколкодневна брада.
2. Не знам дали може да се брои към характера. Много се възбуждам от изкушени мъже. Може да ми казвате, че съм кучка заради това, че обичам да скачам на момчета с гаджета, но не ми пука, защото усещането е божествено да знаеш, че се докосваш до забранения плод.![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
pogleda,izlu4vaneto,figurata![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
m nz ne e ne6to opredeleno prosto laskite celufkite strastniq pogled na myja...i taka
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
kak ot haraktera na mom4eto![]()
Защо, не. Аз се възбуждам от срамежливи момчета...Възбуждам се от мъже на място, които знаят какво искат, възбуждам се от трудолюбиви момчета.....абе все 1 и също момче описах, но е факт, че това, че се притеснява ме възбужда много!Първоначално написано от skatemore
Хах това ми напомня, като излизах с едно момче и той ми вика:Първоначално написано от ubuntu
- Ти нали беше казала, че имаш сестра? Вземи я следващия път с тебе.
- Ем тя си има гадже.
- Е хубу де. Не съм ревнив.![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Той самият. Комплексно... Всичко в Него.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1Първоначално написано от vesinka91
Ami...pogleda....dupeto i nz za6to no krakata![]()
A.D.I.D.A.S.
аз се възбуждам от начина на подхода му към мене,говоря сега за моят приятел(вече годеник) .
възбуждам се от нежните му целувки,силните прегръдки,а по някога се случва да се възбуждам от хапане,стискане и такива тем подобни.
Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
bih kazala mrasni6kiq my pogled ,koito kazva kak samo 6te ti 4*kam malkoto dypeПървоначално написано от likejolie
![]()
Ръцете са ми най-големия фетиш....
Скоро се запознах с едно момче , чийто ръце , само гледайки ги , можех да получа оргазъм...![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Пак развали романтиката в тематаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
miiii mnogo me bazbujdat momcheta s golemi race i qki tela
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
хахахахаха всеки луд с номера си баткаПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Лично мен ме възбужда цялостното му отношение към мен, начина на държане- мил внимателен , нежен.Понякога дори един дълбок поглед ми е достатъчен просто да го пожелая. Да те прегърне силно, когато най-малко очакваш, да те целуне страстно и след това да ти каже "обичам те". И винаги когато сте заедно не усещаш как времето минава толкова бързо, а искаш да си още и още с него.Поне аз така се чувствам с моето гадже.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1 и аз съм тъй....времето никога не стигаПървоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()
Никой не е идеален,докато не се влюбиш в него!
vie ste podvlastni na lubovta i gadjetata si i ne otgovarqte adekvatno momi4eta,i az sam bezkraino vlubena,no temata prosto ne e za tova,a za 4isto fiz vazbujdane
men adski mn me azbujda vmaja 6irokiq graden ko6,racete,golemiq grab,dupenceto i pogleda,koito e osnoven,na4inat po koito me gleda
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ааа ..Ми дупето много ми харесва .. (само да не збарам приятелят ми по боксерки)
А... пък за характера всеки е с различен характер .. важно е да се отнася добре ..и незнам не съм се замисляла толкова
![]()
![]()
( дупе дупе ела ми самооо ..
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()