Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
Цитирай Първоначално написано от ziky
Не секи е длъжен да е на "ти" с нещата и да показва че е някой си с момичетата...просто се дръж естестявено...неможеш да разбереш за кво го правят докато не идеш...а още повече че и не е сигурно дали е заради това което мислиш...може би просто искат компания за кафе...ако е било нещо такова да се изясните предполагам че неможе от тва кафе да стане ясно..трябва да е имало някви други намеци преди това.Само внимавай да не те разиграват щото жение са тва човече...едната знае че другата те харесва и знае че харесваш нея същевременно.."двете са дупе и гащи" - още по лошо..незнаеш кво си мислят...
Здравей,

Благодаря ти за бързия и изчерпателен отговор. Да, имало е намеци. Прав си, че всичко е възможно. Ще го имам предвид.

Поздрави

Виждам че си момче на ниво.Факта че не се занимаваш с дискотеки и такива простотии много говори евалата за тва нещо..просто не че доста нали такова ама доста такива случаи съм имал и съм бил свидетел и на дурги приятели..слушал съм момичета как обсъждт точно такива неща...за това ти препоръчвам да внимаваш и да очакваш сичко...просто в думите на едно момиче може да се крият хиляда неща със скрит смисал...никога неможеш да знаеш дали това което говори го мисли наистина и изобщо кви планове си прави за дадено нещо още повече ако тва нещо си ти...