Zdraveite!!!Ot mnogo vreme ne sum pisala,no sq se zaburkah v edna kasha i ne znam kak da se opravq..Kogato bqh po-munichka,razkarvah momchetata kakto mi padne,vobshte ne mi pukashe chak tolkova mnogo..No,kakto se kazva,rano ili kusno vsichko se vrushta..I mai i na mene pochna da mi se vrushta..
S nego se poznavame ot okolo godina,vinagi sum mislela che e nqkakuv sladur,no nikoga ne sum poglejdala na nego po-seriozno..I prdi dve sedmici bqhme na rd ne edin fr v edno kafe,kudeto toi se subira..I kvo stana,ot duma na duma se zabihme..Toi mi kaza che ot predi mi se kefel,no ne smeel da napravi purvata krachka..E,v kraina smetka trugnahme..Bqhme edna sedmica zaedno,no v edin moment i dvamata usetihme che zapochvame da se zadushavame(znaete,che kogato prekarvash poveche vreme s nqkogo,se poqvqva edno tkova useshtane,pone za mene beshe taka)I..se razbrahme che nqma smisul taka i se razdelihme..Prekarahme dva dni razdeleni,no v momenta v koito se subrahme cqlata kompaniq,otnovo se zabihme..I sq sme zaedno,no toi kazav che ne moje da bude samo s edno momiche..OK,tova go priemam,kolkoto i da ne govori dobre za mene,no naistina sum hlutnala prekaleno mnogo,za da go zagubq zaradi gordostta si..No naposleduk pochna da ne mi zvuni,a kato se vidime,da se durji nqkak po-studeno(ne chak studeno,no po razlichno ot predi)I sq ne znam kakvo da pravq..Ne iskam da kusame,a i taka mi e dostatuchno gadno..Ne moga i da si predstavq kakuv suvet bi mogul da mi se dade v toq sluchai,no prosto imah nujda da si izleq mukata..Mersi na tezi koito shte go prochetat(ako vobshte se nameri nqkoi,koito da go napravi)....

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3