Ми значи моя проблем е следния. Преди 3 години се запознах с едно момче - Е. Още щом го видях се влюбих в него. Тогава той ми даваше празни надежди обаче не се получиха нещата между нас. Мина известно време и го забравих,хванах си сериозно гадже-имахме връзка година и половина обаче точно на Коледа не знам какво стана и Е. ми прописа в скайпа и така от дума на дума се видяхме и...спах с него. След това се правеше,че нищо не е станало. Само че гаджето ми разбра и станаха едни разправии ама няма значение. От тогава насам Е. не ме потърси...до преди няколко дни. Видяхме се в една дискотека и се държа с мене супер странно-сякаш ревнуваше от приятелите ми. Като си приказвах с някой фр в диското и Е. постоянно ме дърпаше,питаше ме къв и тоя,даже казах за един,че е много сладък и Е. ми стисна ръката и ми каза "Пред мене така няма да говориш". И в диското сичко ок /не сме правили нищо освен целувки/ и след това пак престана да ме търси. Като се засечем някъде из улиците се обръща след мене и ме зяпа обаче онзи ден едни приятелки го срещнали в едно заведение и той питал къде съм аз,и те му казали,че съм с една друга фр и го питали да ми се обадят ли,а той отг "Неприятни са ми"... Писах му защо го е казал и наистина ли го мисли,а отговора му беше "Стегни се!"... Добре,как да разбирам поведението му? Уж ревнува,уж ме заглежда,пък накрая се оказва,че съм му неприятна... Все още съм влюбена в него.Даже нещо повече-обичам го и много ми е кофти от това,което е казал. Според вас какви намерения има той и ако ме види с друго момче дали ще ревнува пак или му е било само за едното еб*не ?