- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволяване
или да забременееш от пръста си и да си народиш малки пръстчетаПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
![]()
be a good boy!!!
Първоначално написано от just_a_girl_z
![]()
![]()
![]()
Самозодоволяването е опасно като си почнал от по малък и го прай доста често, ако си над 16-17 години и не го прай често не е опасно. Говоря за момчетата. А защо е опасно от по малък и често да лъскаш, защото по рано няма да имаш нищо в торбичките, зависи от човека все пак.
да, можеш да се нараниш психически
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
![]()
Робинята на Quench
tOlKoOo e oPasno chee xorata ymirat ot tfa![]()
![]()
![]()
obraZovai te se be hora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
не
DeniSinKa
Доста е опасно и последиците може да са необратими.Виж сега...има клиники за лечение предназначени за силно пристрастените към мастурбирането.Потърси из гуугъл, почети...Иначе е най-добре въобще да не се започва, а ако си започнал/а спри възможно най-скоро...
Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахах да !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.
Сигурно го е казала, защото момичето е било много малко.Първоначално написано от &ILoveU2
..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не се притеснявай.Нищо няма да ти стане.
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
mnooooo e opasno moje da hvnae6 spin daje
абе майтапа на страна като се замислите леко не ви ли се вижда леко опасно наистина. аааааа няма да ми се смеете.
мн зависи с какво мастобираш, защото ако се задоволяваш с дезодоранти![]()
![]()
може да остане някоя част в теб. чувала съм още че има хора който масторбират още с всякакви зеленчици и зарзавати, което също ми се вижда не мн здравословно.
може без да искаш да се одраскаш с нокът и после да ти пари докато пишкаш.
be a good boy!!!
пхахахахахаПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Женско съм
Първоначално написано от DiSpo
няма да ослепееш пръскал съм се![]()
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Ще си биеш чекия с кракаПървоначално написано от Invisiblez
![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Чух за едно момиче което мастурбирало с краставиця мисля и тя се счупила и останала вътре.Девойката я е било срам да каже на тяхните, за това си премълчала.Първоначално написано от Falashk0
Вечерта си легнала със болки в корема.
На сутринта...тяхните я намерили в леглото - мъртва.Леглото било прогизнало в кръв, а под очите и сълзи.
Склонен съм да вярвам ,че е истина. Доста хора са го казвали.![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Вземи една краставица и я пъхни в нещо. Счупи я и виж къде се чупи. Или е извън "нещото", или е точно на входа. Най-малкото ще бръкне кифлата с два пръста и ще я извади бавно и леко. Това са градски легенди. Забавни, но неверни![]()
Абее брат, 1 път става, нали знаеш на коя страна пада намазаната филийкаПървоначално написано от Nebuu
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Ако човека вече е бил чекии, какво да прави.Първоначално написано от Nebuu
![]()
Намазаната филия пада с лютеницата надолу, защото тази страна е и по-тежката![]()
Как какво прави?! Изчиства периметъра, преди мама да се е прибрала от работа![]()