.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

черен молив

В моето у-ще е много модерно да се слага черен молив под окото. Аз мисля, че не прилича на всеки, според мен трябва да си слага хора с тъмни коси и очи. Вие как мислите?

Град
    Добрич :o)
    Ми аз съм с светли очи и коса и са ми казвали че ми стои много добре.Пък и е въпрос на личен избор

Голям фен
    emi i az si slagam imi har esva mn qko stoi

I az slagam k\makar da s1m kestenqva i s zeleni ochi

Град
    Sofia
    Аз си слагам въпреки че съм със светла коса и може да се кажи и със светли очи,но доста хора са ми казвали че ми отива..всичко си е до човека,всеки човек е различен и на всеки му седят по различен начин различни неща...

Град
    Primorsko
    Хахаха и аз съм с кестенява коса и зелени очи като sexy_sladuranka_ и казват че ми отива...
    НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!

Град
    По света и у нас :)
    и аз си слагам и ми харесва очите ми са черни и стой много хубаво
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Аз като се харесвам,като мисля,че ми отива,защо пък да не нося?Няма другите да ми определят как да се гримирам,какво да обличам...А и не е задължително да си с черна коса и тъмни очи.Според мен,който си има самочувствие си го има и без черния молив Иначе и аз си слагам от време на време

i az s1m s kestenqva kosa i zeleni o4i, oba4e na mene ne mi haresva kak mi stoi...samo spirala si slagam.

vseki vtori ve4e e tragnal da si slaga moliv...e vse pak si e do li4en izbor...no kakto kazaha po-gore tozi koito si ima samo4ustvie si go ima i bez da si slaga 4eren moliv..az naprimer sam taka...mn rqdko si slagam

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз винаги слагам , понякога може да съм без нищо друго , без спирала дори , но молив слагам . Просто съм свикнала и се харесвам така .
    Но мисля че е въпрос на избор , няма стандартен тип момичета на които да отива.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Без спирала и молив никъде не ходя

az vinagi si slagam moliv ... dori mnogo rqdko slagam spirala...

Ами аз по-принцип дори не се гримирвам, но когато видях колко добре ми стой.. започнах да си слагам всеки ден.. Аз също съм с тъмни очи и коса.

Ами аз по принцип там си слагам черен молив,когато си слагам.Не съм гледала дали ми е тъмна или светла косата,но една моя приятелка е със светла коса и когато си сложи (понеже тя рядко слага) също и отива,а очите са й също светли,тъй,че аз съм на мнение,че не завсиси от светлината на косата и очите...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не е задължително,според мен черния молив отива на всички
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Re: черен молив

Цитирай Първоначално написано от eLLi_7oy
    В моето у-ще е много модерно да се слага черен молив под окото. Аз мисля, че не прилича на всеки, според мен трябва да си слага хора с тъмни коси и очи. Вие как мислите?
    Хех амии..аз си слагам черен молив Винаги и мисля,че ми прилича..аз съм със руса коса и синьо - зелени очи.. и мисля,че си ми отива молив за очи..бтв преди очите ми бяха тъмно сини..
    Желязна Девица

Ем не знам и аз съм с руса коса и сини очи и много хора са ми казвали че така ми отива много повече защото ми изпъкват очите

Аз винаги си слагам черен молив и съм с кестенява коса и кафяви очи. Между другото аз мисля, че черния молив подчертава очите и ги кара да изпъкват
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Ми аз съм с тъмни очи и ми отива, но на момичета със светли очи също отива, подчертава и прави погледа по изразителен

Град
    Terra incognita!
    Въпрос на вкус и предпочитания!Аз лично не си слагам молив на очите,просто някак си очите ми треперят и не мога да им го причиня!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Има нещо такова . Аз също понякога си слагам ,когато ми е открито лицето , но знам ,че не е много полезно , тъй като ако качеството не е на ниво може да се появят проблеми със зрението !

vseki da si hodi kakto iska..shtom taka se haresvat...spored men na svetli ochi stoi dobre..moite sa zeleni i mi stoi dobre,no samata forma ne mi haresva na ochite nqkfi po malki i sqkash moliva mi gi pravi po malki...i mn rqdko moje da se izluja da si sloja..inache ne

Just laying on the beach and having fun...

Супер фен Аватара на kindergarden
    аз лично предпочитам до си слагам очна линия...някак си по-красиво и нежно стои Но и молив съм си слагала и са ми казвали,че ми отива,а съм със зелени очи и светло кестенява коса.Според мен черният молив и очната линия стоят яко без значение какъв цвят са очите и косата,зещото,кокто казаха вече подчертават очите (естествено без да се прекалява и да се слага по много)

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аз съм със сини понгелчета и мисля, че ми отива, ама попринцип не съм свикнала всеки ден да си слагам и в повечето случаи забравям да си сложа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си