.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    WoW ve4e naistina i NAP1LNO vqrvam va s1dbata

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka!
    Питър Грубер от Бон загинал "геройски" при опит да ограби местния Музей на изкуствата.Виждайки приближаващата се охрана,го обхванала паника и побягнал,но завивайкки рязко зад ъгъла,се нанизал на меча на една статуя.Експонатът се на наричал"Оръжие на правосъдието"
    Какво жестоко правосъдие... Много са яки всичките,пиши още,интересно е.

Около 50 зяпачи се събрали на мост във виетнамски град,за да наблюдават самоубийството на девойка.От тежестта мостът рухнал.Загиналии 9 души,а момичето се спасило.
    Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен Аватара на Sarabi
    ^ Ъх ъхъ хъхъх егати шанса .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Стивън Хайет за 32 години претърпял множество уникални операции.Били му присадени стомах,черен дроб,бъбрреци,дванадесетоп ръстник и панкреас.След 6 години,докато сменял крушка,паднал,ударил си главата и умрял.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka!
    При един от куриозните случаи вероятно има съвсем логично обяснение,но то убягва на учените.В един от супермаркетите на британското графство Чекир от 1987г. пет години подред,няколко седмици след като седнели зад каса номер 15,касиерките забременявали.Имало 24 бременности и 30 родени деца.След контролни опити,при които няколко доброволки също забременели,така и не могло да се стигне до убедените изводи.Но сред бездетните англичанки се появили множество желаещи да работят в магазина.

Ааа да аз го гледах по някакъв канал това хаха,съвпадение на света има толкова много места,с толкова много различни хора.Просто така се е случило несмятам,че е чудо.Все трябва да има някакво ЛОГИЧНО обяснение...
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

bahti sm1rtta az pak sam 4uvala dr ne6to edin 4ovek e oti61l pri edna gleda4ka i tq mi kazala 4e 6et umre ot kamion dotuk OK 4OVEK NE IZLIZAL S MESECI NAV1N I NAKRAQ MU pisnalo i re6il da izliza no to4no kato minaval pod terasite ne edin blok endo dete si izt1rvalo igra4kata kamion koqto padnala na glavata mu i poneje ot viso4ina i 4oveka umrql :P :P :P

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от sladurankata_meri
    bahti sm1rtta az pak sam 4uvala dr ne6to edin 4ovek e oti61l pri edna gleda4ka i tq mi kazala 4e 6et umre ot kamion dotuk OK 4OVEK NE IZLIZAL S MESECI NAV1N I NAKRAQ MU pisnalo i re6il da izliza no to4no kato minaval pod terasite ne edin blok endo dete si izt1rvalo igra4kata kamion koqto padnala na glavata mu i poneje ot viso4ina i 4oveka umrql :P :P :P
    hehe e kolko trq da e taq igra4ka tejka 4ak da go ubie be (:
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Да това е било вярно...Уж,незнам....но съдбата си прави базик в повечето случаи.

25-годишен войник от Алабама решил да се позабавлява на нищо неподозиращите минувачи под балкона си.Започнал да ги плюе отгоре.Но толкова се престарал в засилката,че паднал от третия етаж и умрял.

П.П Това не е шега на съдбата, по-скоро не добре премислен риск..

Мега фен Аватара на machoka
    Давайте линк към оригинала, ако ги пействате. Видях, че авторката твърди че ги преписва на ръка, но някъде в нета имаше сайт със стотици такива 'интересни' лъжи.

Град
    u nas
    Убих се от смях

В Ню Йорк Дгулия Карсън починала от сърдечен удар.Поне така решили лекарите.Започнали да подготвят погребението.По време на опелото тя се свестила и попитала какво става.От шока дъщерия й починала на място.

Силен вятър издухал в реката автомобила на 45-годишния Виторио Луис в Неапол през 1983г.Той успял да разбие стъклото,изплувал от колата и се измъкнал на брега,където в същия миг бил убит от падащо дърво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си