- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какъв се прави всъщност?
Здравейте съфорумци...Изправена съм пред огромна дилема...Страшно много обичам приателя си,но май ще се разделимКогато тръгнах с него,много хора ме съветваха да го оставя,защото не може да е само с една.Преди да тръгнем,аз също забелязах това,но си помислих,че с мен ще е различно и че ще се промени...Но не!
Преспокойно се лигави с другите момичета пред мен...Прост пример:Днес вървяхме в даскалото хванати за ръце,минава някакво момиче и той...хоп хвана я и нея за ръката и й каза:На къде така...?След това я удари по дупето
Стана ми кофти,но си замълчах...След това ме погледна,за да се увери че съм видяла,всичко това и ме целуна...После ме гушна и все едно нищо не е било...Една моя приателка,дето също е против връзката ни ми каза,че са го видяли да сваля някаква в 7 клас...После добави,че нищо сериозно не е било...и накрая завърши с "...но все пак" Схванах на къде бие...Найстина ме боли,от това което прави,но не ми се ще да го деля с други
Постоянно прави такива сценки,уж забива други момичета пред мен и след това идва гушка ми,удря един тъп поглед и после целувка...Опитвам се да преглътна това,пред него се здрържам,но...Днес бях тръгнала сама по коридора,незнам и аз за какво...и го видях да се "бият" с едно момиче...знаете на шега уж,като ги видяг кръгом и обратно в стаята а той тича след мен...Все едно аз бях направила нещо и се криех....
Пита ме какво съм се напушила,аз отговярям,че съм си супер и пак следва прегръдка,целувка милувки...Все едно съм единствената на света...Дилемата е да го оставя или да се боря,да го променя...Трудно се търпи това...Ако закъсне малко-къде си била?,ако говоря с някои по телефона-къф е тоя?Няма да говориш с него....Няма да излизаш без мен...А той! Леле....Незнам какво да правя...Много ми е чудно,за какво се сваля с други момичета пред мен,едва ли не докато съм в прегръдките му и после...Ох незнам вече...Какво се опитва да направи...Ако е опит да го изревнувам-е успя!Не съм такъв човек,че да избухвам и да го разпитвам...но май ще обърна и другата страница
![]()
====>HqMa HuShTo BeChHo<====