Цитирай Първоначално написано от step_up_to_me
Точно "пикли" са.И в 11 клас съм...Освен утре да летят изрусени коси друг начин не виждам...Но защо ли да се правя на каквато,всъщност не съм...Опитвах се да го оставя...Подминавах го,като пътен знак и какво?След максимум 5 мин. е пред мен и честно казано,не мога да му се сърдя...Тъпо е.За какво съм му аз,че ме държи но и с други се лигави...Не обичам да поставям ултиматуми но май ще последва-"Или аз или те!"Сигурна съм,че няма да каже тях,но....Знам ли и аз...Не съм дете,знам какво прави...И аз лесно мога да правя същото като него....Даже пробвах и какво-върна ми го двойно...И после казва-"Тва ти е за урок!Следващия път ще пострадаш и ти и той!"И после лепва ослепителната усмивка,мляс и всичко е ок...Да ама не!Вижда ми се тъпо,да го карам да ревнува...Или друг вариант няма...Нека поне види,че може да ме изгуби за миг,и после връщане обратно няма!
ами следващия път като ти каже "Тва ти е за урок!Следващия път ще пострадаш и ти и той!" що не му кажеш ''и кво ше ми направиш?'' имам предвид да го накараш да разбере как се чувстваш. Нали знаеш: ''с неговите камъни по неговата глава''. Когато се опитва да те контролира му припомни той кво е направил еди кога си примерно и питай ''щом ти можеш защо да не мога и аз?'' . Просто не му се връзвай. Може да ти зву4и леко тъпо и детинско това оба4е смятам 4е това е единствения начин да го накараш да слезе на земята. Ако и това не помогне ве4е го остави защото яжно не те заслужава.