- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво е PSP?
?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ти ебава6 ли семи тва е с две думи джобен компиутър или дйобен плеи стеишан псп е сакраштение от плеи стеишан портабал
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Dobre,a g/d kakva mu e cenata?Moje li da s eizpolzva kato telefon,da se slu6a muzika na nego,da se snima?![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
може да се слъша музика може да се снима ама треа си купиш камера неможе да си гожориш по него осжен ако не си писнеш нет и си свалип скайпа и е 500 лева 100 лева да ти го хакнат та да може да си качваш игри иначе за него една игра е 100 лева и 70-80 лева за една 4 гб карта памет щото тои няма никва![]()
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Е като искаш да слушаш музика и да говориш за какво ти е плейстейшън потръбъл вземи си един хубав телефон-ще говориш, ще слушаш музика, видео и и игри ще играешПървоначално написано от ^Miss_Independent^
...
da de,iskam da si vzimam telefon,ama razbrah i za ne6to takova.Ne mi haresva osobeno,mersi za infotoПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
psp = playstation portable можеш да слушаш музика да играеш игри и много други глупости.......... използва блу реи дискове записвачките за блу реи са адски скъпи както и самите дискове..... моето мнение е че не си заслужава чете и карти на сони които пак са скъпи и пак не си заслужават......... иначе като имаш пари и те кефи си го купи.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
RUN THE SHOW
Не използва Blue Ray.Първоначално написано от run_the_show
Ако имаше такъв четец цената му щеше да е двойна.
Стига си се правил на остроумен.
А и момичето не я интересува дали е с блу рей дискове или не, дори предполагам, че не знае какво е това... А може и на теб да не ти е ясно...
Предлагам на авторката да се разрови из нета и да види какви са функциите на едно PSP, а не да разчита на някви многознайковци, които говорят без да мислят като run_the_show.![]()
последно като ходих по моловете го гледах към 460 лева грубо скъпи са му екстрите..имаше го и в сив варянт.Означава PlayStation Portable мини игрална конзола демек телевизионна игра възпроизвеждаща 3D дбрази.Можеш да си гледаш и филми..ма за филмите и MP4-става...
Един познат имаше подобна измищльотина преди около година(не си спомням точно, може и повече да е било). Хакнато. И в стената беше хакнато. Домъкна ми го на мен, да съм го 'направил нещо'. Бях скепчтино настроен...
Обаче му качихме линукс. И тръгна. Браузвахме си странични по нета(доста неудобно, така и не свикнах). За да придобиеш представа за какво иде реч - оразмери си прозореца на форума на около 600*300 пиксела и пробвай 1 час да разглеждаш този форум така - със слайдерите. Мен лично ме хващат нервитеФилми не помня да сме пускали. Звук имаше, ама и музика не сме пускали... Сигурно вървят, знам ли
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
varvqt az sam gledalПървоначално написано от CucAgMuH
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
PSP не става за музика .. ако искаш си вземи Ipod , наи добрите са
Ако си геимър като мен ще играеш игриаз го имам и съм доволен цената му е 400 с карта някаде 500 - ( 450 вече поевтиняха )
I wake up in the morning and I piss excellence.