.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Какво е PSP?

Град
    СофиЯ

Какво е PSP?

?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Улицата
    ти ебава6 ли се ми тва е с две думи джобен компиутър или дйобен плеи стеишан псп е сакраштение от плеи стеишан портабал
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    СофиЯ
    Dobre,a g/d kakva mu e cenata?Moje li da s eizpolzva kato telefon,da se slu6a muzika na nego,da se snima?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Град
    Улицата
    може да се слъша музика може да се снима ама треа си купиш камера неможе да си гожориш по него осжен ако не си писнеш нет и си свалип скайпа и е 500 лева 100 лева да ти го хакнат та да може да си качваш игри иначе за него една игра е 100 лева и 70-80 лева за една 4 гб карта памет щото тои няма никва

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Dobre,a g/d kakva mu e cenata?Moje li da s eizpolzva kato telefon,da se slu6a muzika na nego,da se snima?
    Е като искаш да слушаш музика и да говориш за какво ти е плейстейшън потръбъл вземи си един хубав телефон-ще говориш, ще слушаш музика, видео и и игри ще играеш
    ...

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Е като искаш да слушаш музика и да говориш за какво ти е плейстейшън потръбъл вземи си един хубав телефон-ще говориш, ще слушаш музика, видео и и игри ще играеш
    da de,iskam da si vzimam telefon,ama razbrah i za ne6to takova.Ne mi haresva osobeno,mersi za infoto
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Re: Какво е PSP?

?
    psp = playstation portable можеш да слушаш музика да играеш игри и много други глупости.......... използва блу реи дискове записвачките за блу реи са адски скъпи както и самите дискове..... моето мнение е че не си заслужава чете и карти на сони които пак са скъпи и пак не си заслужават......... иначе като имаш пари и те кефи си го купи.
    RUN THE SHOW

Re: Какво е PSP?

Цитирай Първоначално написано от run_the_show
    ?
    psp = playstation portable можеш да слушаш музика да играеш игри и много други глупости.......... използва блу реи дискове записвачките за блу реи са адски скъпи както и самите дискове..... моето мнение е че не си заслужава чете и карти на сони които пак са скъпи и пак не си заслужават......... иначе като имаш пари и те кефи си го купи.
    Не използва Blue Ray.
    Ако имаше такъв четец цената му щеше да е двойна.
    Стига си се правил на остроумен.
    А и момичето не я интересува дали е с блу рей дискове или не, дори предполагам, че не знае какво е това... А може и на теб да не ти е ясно...
    Предлагам на авторката да се разрови из нета и да види какви са функциите на едно PSP, а не да разчита на някви многознайковци, които говорят без да мислят като run_the_show.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    последно като ходих по моловете го гледах към 460 лева грубо скъпи са му екстрите..имаше го и в сив варянт.Означава PlayStation Portable мини игрална конзола демек телевизионна игра възпроизвеждаща 3D дбрази.Можеш да си гледаш и филми..ма за филмите и MP4-става...

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Един познат имаше подобна измищльотина преди около година(не си спомням точно, може и повече да е било). Хакнато. И в стената беше хакнато. Домъкна ми го на мен, да съм го 'направил нещо'. Бях скепчтино настроен...

Обаче му качихме линукс. И тръгна. Браузвахме си странични по нета(доста неудобно, така и не свикнах). За да придобиеш представа за какво иде реч - оразмери си прозореца на форума на около 600*300 пиксела и пробвай 1 час да разглеждаш този форум така - със слайдерите. Мен лично ме хващат нервите Филми не помня да сме пускали. Звук имаше, ама и музика не сме пускали... Сигурно вървят, знам ли
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Един познат имаше подобна измищльотина преди около година(не си спомням точно, може и повече да е било). Хакнато. И в стената беше хакнато. Домъкна ми го на мен, да съм го 'направил нещо'. Бях скепчтино настроен...

Обаче му качихме линукс. И тръгна. Браузвахме си странични по нета(доста неудобно, така и не свикнах). За да придобиеш представа за какво иде реч - оразмери си прозореца на форума на около 600*300 пиксела и пробвай 1 час да разглеждаш този форум така - със слайдерите. Мен лично ме хващат нервите Филми не помня да сме пускали. Звук имаше, ама и музика не сме пускали... Сигурно вървят, знам ли
    varvqt az sam gledal

Lancia Alfa Romeo Мотори

Повече от фен Аватара на japixloops
    PSP не става за музика .. ако искаш си вземи Ipod , наи добрите са

Ако си геимър като мен ще играеш игри аз го имам и съм доволен цената му е 400 с карта някаде 500 - ( 450 вече поевтиняха )
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си