Виж са..аз съм момче..малко моеж да съм с криви разбирания не вярвам да ме разбереш..може да права мръсно на сички момчета само че като момче от личен опит ти казвам..когато едно момче хареса ендо момиче и тя му се прави на недостъпна той по тоя начин се дразни че неможе да я има..плейбойче бил...че кое момче както и момиче не гледа по някъв начин да изтъкне пред другите от противоположния пол.....повярвай ми не че нещо искам да ти кажа...ама след като му е такава компанията кой знае какво са си говорили за тебе кой знае кво си мисли за тебе..не е лошо да сте приятели но той ще те нарани гарантирам ти на бас се хвщам..види ли че му падаш в краката и т.н....просто забрави ... факта че не си говори с бившите и че не е бил с тях повече от месец...факта че му се лепят..факта че неговите уж приятели са ти се редили един по еидн..кой знае кво си викат за тебе и такова сещаш ли се...а и си хубаво момиче предполагам щом ти се редят плейбойчета....нямала си си гадже?Още по хубаво това довежда че си девствена...девствените станаха антики още повече си на 15 момиче гордей се с това ей!Но помни хванеш ли се с него не повече от 1 месец и повярвйа ми няма кой знае какво да изживееш....още повече че си девствена той ше очаква секс от теб по тоя начин се подсигурява щото ти е първия и знае че ше тичаш след него вечно..така си му подсигурена...внимавай личен съвет..едно време бях същия...само дето моите връзки бяха по 3-4 месеца и секи път ми се ебаваше майката щото момчиетата имаха прекалено голямо самочувствие ма не ми се говори са за тва..
Успех приятелко