- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
Аз на тримаи съм на 16. Хайде сега вие :P
Чесно ли...съжалявам за всичките пъти дето съм казвал обичам те!ТВА Е!![]()
ziky Пуснато на: Чет Май 08, 2008 7:57 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Чесно ли...съжалявам за всичките пъти дето съм казвал обичам те!ТВА Е!
\/ i az taka[/quote]
И аз и аз, ама ми стана интересно често ли го казват другите /в смисъл - на всеки, с който ходят ли/Първоначално написано от ziky
![]()
[/quote]Първоначално написано от Mim4etooo
Обърнахме темата на самосъжаление :P, дайте по-ведро де, да си съжаляваме с усмивка![]()
Ми кво да ти кажа..секи различно ако имаш акъл няма да го казваш доакто не му дойде времето...са може да си викат половината бе на тая възраст вашето обичам те го знам само че еидн живот се живее и тва е .. мое да е детско и незнам си кво но пак е чувство...казвал съм казвалли са ми но нищо конкретно смисал..то се вижда...5-6 месеца повече неще...цък .. ъ-ъ..![]()
a be spored men go kazvame prosto da si provetrim ustata ama karai
Първоначално написано от H8_mE
Интересно...а другите 8 ?!![]()
По непотвърдена информация до днес следобед и жените бяха хора...Първоначално написано от ziky
Без лични и безлични съобщения, моля.
Интересно тогава що като падне мъж в гр транспорт хората казват помогнете на човека да стане а като падне жена - помогнете на жената да стане..Първоначално написано от mislitelka
![]()
Ей за такива отговори живеяПървоначално написано от WHY
![]()
Един съм обичала и на един съм го казвала...
Един път. Но си заслужаваше и все още си заслужава, въпреки че живота е против мен. (:
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Йее, забавен си. За да може гродскотранспортните хора да се докоснат до трагичността на ситуацията и да се втурнат за хлеб, вода и сол. Ако се опитваш да кажеш, че ние, простосмъртните жени, не сме люде, ще те помоля за разяснения относно биологичния ни вид.Първоначално написано от ziky
Без лични и безлични съобщения, моля.
az pak sam kazvala OBI4AM TE samo 1 pat
Аз съм казвала "обичам те! " на 3-ма човека.. но само на един съм го казвала в истинския смисал с много силни и истински чувства..но това че му го казах... не ми помогна да си го върна обратно...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Обичам те" истински съм казал само на сегашната ми приятелка!![]()
![]()
![]()
България над всичко!
Имах честта да кажа "Обичам Те!!!" само на едно момиче и никога няма да съжалявам за това!!!![]()
![]()
![]()
Въпреки, че след време се разделихме, тя постави летва, която още никое друго момиче, с което съм бил, не е успяло да достигне![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
Сааамо на огледалото...![]()
![]()
Не, сериозно, само на сестра ми съм го казвала тва
![]()
само на приятел момче..не на половинка!не бих,защото не вярвам в тези думи...
someone else...
Аз на двама....толкова и съм обичала...и за двамата съжелявам![]()
![]()
![]()