- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
ммм.. 2
На 1,с което съм още![]()
на три момичетаама първата не се брои, щото и го казах по телефона и то много изпросено (след неколко дена ме заеба), на втората го казах и тя ме заеба след месец
![]()
обикновено ми трябва доста време за да го кажа, "едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо" както е казал моя приятел софокъл!
ама всяко зло за добро, и сега ко казвам всеки ден на моето си момиче, вече не само го мисля, а и го чувствам
колко романтично, иде ми да се гръмна![]()
Мисля, че досега не съм казвала на никого![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Една голяма 0ла хахаха![]()
На единИ не съжалявам,че съм му го казала
![]()
На никой.Тва да казваш ей така "обичам те" щото просто си на кеф е ебати глопуста,честно.Когато дойде истинската любов тогава ще я кажа тази фразичка![]()
лице в лице и което наистина чувствах само на 1 човек..
(blush) : ))
Само 1 път досега съм казвал "Обичам те" на сегащното момиче в което съм влюбен.
Казах и го преди 1 седмица и половина понеже изпитвах нуждата да и го кажа и не стана така както го бях планирал - да бъде романтично и да и хареса, а стана спонтанно без никакъв ефект, но и ако и го бях казал по замисления начин: Докато сме излезли някъде на кафе или нещо от сорта след това докато я изпращам да извадя една роза /която например да съм скрил в близост до тях преди да излезем, и когато наближаваме да я накарам да си затвори очите и аз изневиделица да и го подаря с думите че я "Обичам те" и и бях написал стихотворение на обгорена хартия, но и него и го дадох предварително и нищо не стана така както исках, но и да беше станало нямаше да има много голямо значение защото когато и казах че я обичам и т.н. се оказа че засега иска да сме само приятели и в последствие може да се получи нещо, но не знам.. много бих искал да ми даде шанс да и докажа по още 1000 начина колко много я Обичам и че имам наистина искренни и сериозни намерения.. но само времето ще си каже думата..
Извинявам се че се впуснах в такова разказване, но просто ми дойде отвътре, се пак исках да се обоснова за думите си.
az na 1 i sajalqvam...ama se taq rano ili kaso 6tqh da go kaja dali na nego ili drug se edno...nali sa si edin dol drenki
![]()
няколко сериозни връзки, но само на настоящия съм казала тези думи
На никой не съм казвал.Няма закакво да го казвам като не е вярно.![]()
Всъщност .. на 2маНа бившия и на сегашния ... !
![]()
1 човек.
Руса кукличка
На никой,защото никой не си го е заслужил,въпрек,че на мен са ми го казвали.
На 3 момчета![]()
ами като се замисля...от всички момчета с които съм ходила само на едно съм казвала че го обичам
и сега същото това момче на което казах "обичам те" и с което вече не сме заедно се промени адски много че на всяка срещната и казва че я обичаидиот
![]()
![]()
![]()
![]()
Kam edin,sam go chuvstvala...Na nego sam kazvala![]()
![]()
![]()
На двама съм го казвала.Когато го казах на първия той не можеше да ми отвърне със същото.Страдах много.А пък когато казах на втория че го обичам той ми отвърна със същото и ми отвръща вече 7 месеца.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()