.
Отговор в тема
Страница 12 от 15 ПървиПърви ... 289101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 365
    Може би това го казвам най-трудно и никога не съм го казвала...

сле неколкократно преброяване стигнах до крайния резултат -> 0

на 3 гаджета, но само сегашния ми приятел обичам истински
    и на 2/3 приятелки

само един път... и беше, защото наистина го мислех ... лично аз съм на мнение, че напоследък хората не разбират значението на "обичам те" казват го на всеки, а не би трябвало... :/

na 2 - ma no za ediniqt sega sajalqvam
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Честно ли - на никого досега
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Амии... на един и не бях искрена ....просто той ми го каза...и аз също, защото никой не ми го беше казвал до сега, и аз не знаех какво да кажа и казах "Аз също...", а всъщност ми беше все едно...а най-лошото е, че не успях да кажа "Обичам те!" на момчето, което обичах истински...просто само като си стояхме гушнати и хванати за ръце аз чувствах, че го обичам, но ме спря това, че не съм сигурна той какво изпитваше към мен....е щом накрая искаше да сме само приятели, може би е хубаво, че не съм му казала, защото нямаше да отвърне. Но болката е много по-силна да не си казал на някой, който обичаш, че го обичаш, отколкото на някой, който не обичаш, че го обичаш. [/b]
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

Ех,това не мога да кажа.И то не за друго,а причината е,че и роднини съм казвала,че ги обичам,на приятелите си...Когато бях по-малка на 14-15,когато си сменях момчетата доста бързо,защото просто не можех да намеря подходящ съм го казала наа 1-2 най-много.Амии стигам до извода че към на 20-30 човека Но това не включва смао момчета,а и приятели...роднини...

два пъти.... единят път съвсем искренно, а др път не... нз просто той ми каза и аз нямаше как да не му кажа и то просто ми се изпълзна... но не го обичах наистина.... съжалявам за което.... и аз съм на 16 днес ги напраих
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

два пъти.... единят път съвсем искренно, а др път не... нз просто той ми каза и аз нямаше как да не му кажа и то просто ми се изпълзна... но не го обичах наистина.... съжалявам за което.... и аз съм на 16 днес ги напраих
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    1 път

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    1 път
    и аз - само на един единсвен човек и ако ми позволи ще продължа да и го казвам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    1 път
    и аз - само на един единсвен човек и ако ми позволи ще продължа да и го казвам
    извинявай, че нахалствам, ама кво стана с онова момиче, за което беше писал, че искаш да й подариш подарък, ала бала... интересно ми е, а нещо изгубих нишката в темите..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    In your dreams..
    Все още не съм намерила човека на който мога да го кажа (:
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Искрено съм го казвала на:
    -първия ми сериозен приятел
    -третия ми сериозен приятел
    -най-добрия ми приятел

А иначе съм го казвала и на още 2 момчета,с които съм имала по-сериозна връзка,но там по-скоро го казвах,защото ми беше кофти все да мълча или само да се усмихвам,когати ми кажат "Обичам те"

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Искрено на интимна половинка 2 пъти.

Град
    L.A. \ Moscow
    искрено само на себе си!
    а лъжа ... доста често
    Raise your fist!

kazvala sum samo na 1 i daje o6te sum s nego. trqbva da kazva6 obi4am te samo kogato naistina go 4uvstva6 kakto pri men.

Казвала съм го на двама, като при втория разбрах наистина какво е да обичаш!

Освен на приятелите и семейството, на още един човек, който беше специален за мен, но всяка приказка си има своя край

Град
    Улицата
    mi na 3ma kat s 3tiq osuznavam kakvo e neistina da obichash
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    на двама- първия и последния ми приятел. Странно е, че последният ми приятел, с когото сме от много време заедно..в началото му казвах постоянно "Обичам те!", след време имах причина и спрях да го казвам и от тогава ми стана много трудно да го казвам. Не знам защо.. обичам го, обожавам го, НО ми е трудно. Той ми го казва постоянно и аз отвръщам с "Аз също.., но не е достатъчно

Едно момче обичам и само на него съм го казвала и ще продължавам да го казвам само на него(надявам се)

двама обичамм .. само на единя съм казвалаа ..
    Като нежен дъжд валеше твоят глас.
    Като цветен сън живота бе за нас.
    Като лятото горещо беше любовта
    и във нощта откривахме нежността.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си