- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
0... Няма да го кажа докато не съм сигурен в това!![]()
И при мен е така.Първоначално написано от MeGGiTy
Истински съм го чувствал и казвал на един човек, засега.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Казвала съм го на двама... На първото момче наистина го чувствах когато го казах..на второто го казах преди да го чувствам и мисля ама с времето взех да го обичам и сега сме щастливи ЗАЕДНО...
''Обичам те'' не се казва като ''Здрасти''.. А колкото до това,колко пъти съм го казвала..веднъж !
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Казвала съм "Обичам те" на семейството ми и на най-близките ми приятели,но рядко..не че не го чувствам,но..
na nikoi.samo ako nqkoi ot semeistvoto mi kaje,kazvam i az teb..nqkak si mi e mnogo trudno da go kaja
Първоначално написано от CuteBaby
На 4 момичета,и бях напълно сигурен в това което казвам.
На момче не съм казвала,все още не,може би някой ден и за мен има времеспрямо другите неща на семейството ми,по-точно на майка ми и брат ми..преди не беше чак така,но като един ден помислих,че ако тях ги нямаше какъв щеше да е света и живота ми...затова им го казвам всеки удобен момент,защото може да е последен,просто искам да го знаят! Също така казвам 'обичкам ви много" на няколко приятелки и те са 3,с това искам да им покажа колко държа на тях и,че без тях просто нищо нямаше да е същото,без тях,просто нямаше да ме има такава каквато съм!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Обичам те казвам само тогава когато наистина го чувствам..за съжаление твърде често.
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
На 18 съм и не съм го казвала на никой! Просто явно не съм срещнала човек, на който да го кажа![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Иха... аз на много.На мама, на тати, на кака, на фр, на децата от детската градина..
![]()
На последния човек,на когото го казах съм НАПЪЛНО СИГУРЕН във това което и казах.Обожавам я.
дори да съм го чувставала не съм го казвала и не съжалявам,че съм си замълчала..![]()
Аз съм казвала на много малко хора Обичам Те! ... Имам много приятели но на много малко съм казвала Обичам Те...Казвам само на тези на които истински държа!!!![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
С две копита подкрепямПървоначално написано от revennge
!
На твърде много съм го казвал,но на твърде малко съм го мислел наистина...![]()
.... В днешно време думата ''Обичам те "' , се ползва вместо ''здравей''![]()
. По-голямата част от хората, които я използват,дори не знаят напълно значението й :P
I Lo0ove h0usE muSic (h)
и аз съм на 16, казвала съм го на 1 и не съжалявамПървоначално написано от kato` limonche
![]()
Само на 2 мом4ета на 17 съм :P
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END