.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 365 от общо 365
    Казвал съм го на едно момиче.

само на 1 момче казвам обичам те и само на него съм казвала на 16 съм а на мойте приятелки редовно
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Повече от фен
    на 21

еми още никоя не го е заслужила... обаче най се появи кандидатка - времето ще покаже
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    В моето сем. тея думички са рядко срещани(когато ги кажа на майка ми, тя отговаря с "И аз теб")
    Трудно се научих да ги казвам, но пък когато ги кажа наиистина ги чувствам, а до това на колко човека извън сем. съм ги казвала..5-6

На 2-ма.Но ако съдя по това как се чувствам сега,значи първия път изобщо не е трябвало да го казвам,защото не мисля че съм го чувствала..
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    на 18 без 2 месеца съм. Казвал съм го на 2 момичета, като на 2рото продължавам да й го казвам

Град
    Far Away
    На 3-ма. На двете ми най-добри приятелки и на момчето в което съм влюбена.

На 1 човек:най-добрата ми приятелка. За сега не съм намерила подходящото момче, на което да го кажа

мм на 2мата ми най-добри приятели и на гаджето мии

само на момчето с което съм в момента (ако не броя майка ми де, но това е друг вид обич )

Град
    Враца
    На 0 съм го казвала.. на 16 съм Епа он като не ми го казва, що па я ш' са излагам
    еlsy

Все още на момче не съм казвала Обичам те, но на 2те ми най-добри приятелки го казвам винаги!
    Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.

Да го казвам сериозно-0.
    Тhe Hell is coming!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си