.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 365

Град
    варна
    Имаше такава тема и то доста скоро!И не си потвърдила за каква обич става дума??????То може да е към противоположния пол,може да е към роднина,към приятел....

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    Враца
    Еми не говоря празни приказки, и за да го кажа трябва НАИСТИНА да го мисля... в пълния смисъл на думите "обичам те" ... не съм го казвала на никой А и не е нормално пикла на 15 (говоря за себе си) да го е казвала, де... така си мисля аз
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Имаше такава тема и то доста скоро!И не си потвърдила за каква обич става дума??????То може да е към противоположния пол,може да е към роднина,към приятел....
    Ще ме линчуваш ли сега, като имало и друга такава тема? . Пък и аз не съм по ограниченията - наистина щеше да е хубаво да конкретизирам да се ограничат до гаджетата си, но ако напишат, че са казвали "обичам те" само на мама и тати, няма проблем

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Искрено само на 1 ....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Чесно ли...съжалявам за всичките пъти дето съм казвал обичам те!ТВА Е!
    ]

Е,при мен е 1 ... и така беше...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Цитирай Първоначално написано от WHY
    на 16 съм
    на никого не съм казвала "обичам те"
    Ей за такива отговори живея
    и аз съм така.. ама като гледам няма и скоро да го изрека кат гледам вс заобикалящи индивиди от мъжки пол ....може би не съм попаднала на точния човек

Мега фен Аватара на iiirish
    като се замисля на колкото и да е било никога не си е струвало

Град
    РЮАР

Re: На колко човека сте казали "Обичам те"?

1..Само на майка ми..

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Цитирай Първоначално написано от WHY
    на 16 съм
    на никого не съм казвала "обичам те"
    Ей за такива отговори живея
    и аз съм така.. ама като гледам няма и скоро да го изрека кат гледам вс заобикалящи индивиди от мъжки пол ....може би не съм попаднала на точния човек
    да и аз така се успокоявам

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На 16, а вече изкарали 3 "големи" любови, в които се е стигали до свещеното (поне за мен) "обичам те"... Ясно колко сериозни са били отношенията ви.
    Аз съм казвала "обичам те" само на 1, но отпреди месец започнах да го казвам само по повод, тоест уж да внеса малко светлина в живота на приятеля ми, а преди 2 седмици се отказах въобще да го казвам. Защото откирх, че това "обичам те" може и да са кухи думи, без покритие, от които в последствие да боли, а аз не искам да се забърквам в такива сценарии. Но не мога да кажа, че напълно съжалявам, че съм го казала, защото съм го мислела. Поне тогава.

П.П. За негативизма в мнението ми бих искала да се вземе предвид, че имах много скапан ден и че заради факта, че съм уморена и не-особено-активна-компания, приятелят ми взе да мрънка и се скарахме...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Много пъти но само при 2 съм го чувствал...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Само за от другия пол ли говорим или за гаджета? Ами общо на около 11 човека.Трима са момчета,като при едното не го чувствах хахха и така!

Интересно...а другите 8 ?!
    По непотвърдена информация до днес следобед и жените бяха хора...
    Интересно тогава що като падне мъж в гр транспорт хората казват помогнете на човека да стане а като падне жена - помогнете на жената да стане..
    Йее, забавен си. За да може гродскотранспортните хора да се докоснат до трагичността на ситуацията и да се втурнат за хлеб, вода и сол. Ако се опитваш да кажеш, че ние, простосмъртните жени, не сме люде, ще те помоля за разяснения относно биологичния ни вид.

Попринцип във секи базик има по малко истина...само че още по попринцип базиците са измислени за да се казват
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

само на най-добрата ми приятелка казвам че я обичам даже всеки ден по тела и за чао ама е искрено

Лично аз не мога да кажа лесно обичам те дори и да го чувствам наистина. За първи оът наистина скрено и от сърце го казах на сегашния си приятел и мина доста време докато го кажа. Все пак това не са думи,които казваме когато, ни скимне. Важното е те бъдат наистина казани искрено, за да може другия да усети че наистина чувстваме това което казваме.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Голям фен
    Ами май като се замисля не съм казвала"Обичам те"все още....( освен на приятелки).А май ми е време....
    А бтв ако това се брои когато бившия ми ми го каза,отвърнах:"И аз"

Град
    The Sky
    Хм.. ами ако говорим за момчета- на 2... Не бих казала че съжалявам

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    На 3 ма ... 1 ния е майка ми .. 2 рия е бившата ми приятелка и 3 тия ... е сегашната която е на 3500 км от мен в момента .. и мога да кажа че и бившата ми приятелка я обичах ... и сегашната я обичам ... също .. но не бих казал " обичам те " на някого просто така ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Е аз съм на 16 и само на едно...

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Само за от другия пол ли говорим или за гаджета? Ами общо на около 11 човека.Трима са момчета,като при едното не го чувствах хахха и така!

Интересно...а другите 8 ?!
    По непотвърдена информация до днес следобед и жените бяха хора...
    Интересно тогава що като падне мъж в гр транспорт хората казват помогнете на човека да стане а като падне жена - помогнете на жената да стане..
    Йее, забавен си. За да може гродскотранспортните хора да се докоснат до трагичността на ситуацията и да се втурнат за хлеб, вода и сол. Ако се опитваш да кажеш, че ние, простосмъртните жени, не сме люде, ще те помоля за разяснения относно биологичния ни вид.

Попринцип във секи базик има по малко истина...само че още по попринцип базиците са измислени за да се казват
    От цялото целомъдрие по-горе само не ти разбрах житейската позиция - хора ли сме последно, не сме ли?
    Без лични и безлични съобщения, моля.

на 3ма,но само към 2ма съм била искрена като съм казвала "Обичам те ".Искренно съжалявам,че нараних момчето,което ме обичаше адски много ,а аз го зарязах,но не mожех да живея в лъжи и без истинска обич от моя страна към него :[
    Schranz music is my world !

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    на 2 момчета съм го казвала,но това което съм чувствала към първото не е било обич.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    на 2 момчета съм го казвала,но това което съм чувствала към първото не е било обич.
    ...... a просто привличане, за което съжалявАМ....... Всъщност сам обичала и обичам, само сегашният си приятел
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

значи изброявам: на моето Бест Фриендчи , на още две мои приятелки (мн си го обичкам наистина), на едно гадже и не на последно място на мама
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами честно да си кажа - на 4ма. Но тогава не съм знаела истинското значение на думата. Все пак първото ми "обичам те" беше на 12г. и то беше със бележки
    Сега осъзнавам наистина значението на тези две толкова прости и същевременно чуствени и желани думи.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    доволно пъти съм го казвала, но това незначи , че съм го чувствала и мислила ... Просто ми се е искало да го кажа и го казвам .. Това са просто две думи не влагам мисъл и чувства в тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си