- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
Имаше такава тема и то доста скоро!И не си потвърдила за каква обич става дума??????То може да е към противоположния пол,може да е към роднина,към приятел....
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Еми не говоря празни приказки, и за да го кажа трябва НАИСТИНА да го мисля... в пълния смисъл на думите "обичам те" ... не съм го казвала на никойА и не е нормално пикла на 15 (говоря за себе си) да го е казвала, де... така си мисля аз
![]()
еlsy![]()
Ще ме линчуваш ли сега, като имало и друга такава тема?Първоначално написано от krisi_bep
. Пък и аз не съм по ограниченията - наистина щеше да е хубаво да конкретизирам
да се ограничат до гаджетата си, но ако напишат, че са казвали "обичам те" само на мама и тати, няма проблем
Искрено само на 1 ....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
]Първоначално написано от ziky
Е,при мен е 1 ... и така беше...
и аз съм така..Първоначално написано от kato` limonche
ама като гледам няма и скоро да го изрека кат гледам вс заобикалящи индивиди от мъжки пол
....може би не съм попаднала на точния човек
като се замисля на колкото и да е било никога не си е струвало
1..Само на майка ми..
На 16, а вече изкарали 3 "големи" любови, в които се е стигали до свещеното (поне за мен) "обичам те"... Ясно колко сериозни са били отношенията ви.
Аз съм казвала "обичам те" само на 1, но отпреди месец започнах да го казвам само по повод, тоест уж да внеса малко светлина в живота на приятеля ми, а преди 2 седмици се отказах въобще да го казвам. Защото откирх, че това "обичам те" може и да са кухи думи, без покритие, от които в последствие да боли, а аз не искам да се забърквам в такива сценарии. Но не мога да кажа, че напълно съжалявам, че съм го казала, защото съм го мислела. Поне тогава.
П.П. За негативизма в мнението ми бих искала да се вземе предвид, че имах много скапан ден и че заради факта, че съм уморена и не-особено-активна-компания, приятелят ми взе да мрънка и се скарахме...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Много пъти но само при 2 съм го чувствал...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от mislitelka
Попринцип във секи базик има по малко истина...само че още по попринцип базиците са измислени за да се казват![]()
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
само на най-добрата ми приятелка казвам че я обичам даже всеки ден по тела и за чао ама е искрено![]()
![]()
![]()
![]()
Лично аз не мога да кажа лесно обичам те дори и да го чувствам наистина. За първи оът наистина скрено и от сърце го казах на сегашния си приятел и мина доста време докато го кажа. Все пак това не са думи,които казваме когато, ни скимне. Важното е те бъдат наистина казани искрено, за да може другия да усети че наистина чувстваме това което казваме.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Ами май като се замисля не съм казвала"Обичам те"все още....( освен на приятелки).А май ми е време....![]()
А бтв ако това се брои когато бившия ми ми го каза,отвърнах:"И аз"![]()
Хм.. ами ако говорим за момчета- на 2... Не бих казала че съжалявам![]()
На 3 ма ... 1 ния е майка ми .. 2 рия е бившата ми приятелка и 3 тия ... е сегашната която е на 3500 км от мен в момента .. и мога да кажа че и бившата ми приятелка я обичах ... и сегашната я обичам ... също .. но не бих казал " обичам те " на някого просто така ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Е аз съм на 16 и само на едно...![]()
![]()
![]()
От цялото целомъдрие по-горе само не ти разбрах житейската позиция - хора ли сме последно, не сме ли?Първоначално написано от ziky
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
на 3ма,но само към 2ма съм била искрена като съм казвала "Обичам те ".Искренно съжалявам,че нараних момчето,което ме обичаше адски много ,а аз го зарязах,но не mожех да живея в лъжи и без истинска обич от моя страна към него :[
Schranz music is my world !
на 2 момчета съм го казвала,но това което съм чувствала към първото не е било обич.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
...... a просто привличане, за което съжалявАМ.......Първоначално написано от ninsy
Всъщност сам обичала и обичам, само сегашният си приятел
Първоначално написано от ™G-Baby™
значи изброявам: на моето Бест Фриендчи, на още две мои приятелки (мн си го обичкам наистина), на едно гадже
и не на последно място на мама
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами честно да си кажа - на 4ма. Но тогава не съм знаела истинското значение на думата. Все пак първото ми "обичам те" беше на 12г. и то беше със бележки![]()
Сега осъзнавам наистина значението на тези две толкова прости и същевременно чуствени и желани думи.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!