- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
3 пъти съм казвал ,,Обичам те!'' и 3-те пътя съжелявам! Не ми харесва това чуство любов ,кара ме да се чуствам зависим от някого!
Затова ще кажа : ,,Мразя любовта и не искам да се влюбвам!''![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
на един и беше искрено но за съжеление замина за германия и всичко свърши![]()
az s1m na 17 i imah vryzka s edno mom4e blizo 2 god samo na nego s1m go kazalapone za sega
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първоначално написано от slun4ice
I az taka.samoche ne na "edin" ami na ednaПървоначално написано от Winter Madness
I nikoga ne sym syjalqval nqma i da syjalqvam... I vse oshte si q obicham vypreki kakto Winter Madness kaza jivota e protiv men... No vypreki tova az sym si vliuben v neq i... go pokazvam s kvoto moga
tu cvetq... tu nqkoe podaryche za koleda...
![]()
Ммм..аз на нито един (в любовния смисъл имам предвид)...Все така се получава,че момчето или не заслужава тези така важни за мен думи,или просто изпускам момента...
I don't want to live a lie
But I don't want to say goodbye
And I can't let you go
even though it's over
I just can't let you go
I know your love is growing colder
Еми на доста. Но ако не броим роднини и приятели на 2-ма.
+ на много хора можеш да кажеш "Обичам Те", но важното е като го казваш наистина да го чувстваш..
Точно на 1![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
На първата ми любов...който наистина обичах съм казвала само "и аз"...1 път за 3 години ми каза,че ме обича и аз му бях отвърнала и тва си беше.
После преди 1 година ходих с едно момче 8 месеца и явно се бях излъгала,че го обичам и той постоянно ми го казваше...един път му отвърнах и аз и от тогава с него си го казвахме,но не беше така...аз си знаех и тогава.Скъсах го... Бях много глупава,че го лъгах така...
Сега вече,наистина обичам гаджето си...направо....дори към първия не съм била толкова емоционално обвързана...много съм щастлива с него...той също с мен и като гледам,че вече 3 месеца нещата си вървят перфектно много се радвам.
За рожденният му ден,преди 10тина дена му казах,че го обичам в картичката,която написах...като прочете се зарадва много...иначе на живо не съм му го казвала....и честно казано,не мисля,че е нужно...
Аз си знам,че ме обича...той си знае,че го обичам...няма нужда да си го казваме...да не говорим,че изобщо съм се наплашила от тази думичка,заради бившия...просто тя за мен не означава толкова много и не ми е нужна...
Заено сме...не можем да живеем разделени...това ми е достатъчно.
mai na dosta,i kato se setq dori sam si go mislela,a ne sled dalgo razbira6,4e se zablujdava6 jestoko..otsega natatak smqtam ne6tata da se promenqt
Като изключа най-добрите си приятели, на които го казвам,съм го казвала и изпитвала само към човека,с когото съм и сега7 клас съм,ако е от значение
В друга тема не писа ли, че си го казвате безброй пъти на ден и вече се е изтъркало?Първоначално написано от sexita
За мен обичам те има огромно значение. Да, фактът, че сме заедно, че държим 1 на друг, доказването на любовта са не по-малко важни. Но тези в думи всеки път изречени от неговите уста ме карат да летя от щастие. Обичам да ги чувам, а знаейки че е истина....просто е прекрасно.
Ми на трима и не сажълявам за ни6то за6тото вапреки 4е в два от слу4айте боле6 съм се нау4ила на не6то и с третия 4овек сме заедно ве4е годинаказвам му оби4ам те по сто пъти на ден
![]()
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
мм на много.. хахаха на 3ма и сега ходя с едно момче с което сме
тои "обичам те"
аз "и аз и аз.."та към колко съм го чувствала .. към 1 .. може би 2ма но не искам да говоря за това (:
2 пъти ... и двата съжалявах ... няма да се случи скоро
19 , 1
Ами аз не съм още!За мен това са мн силни думи и трябва наистина да го чувствам!
А и сори, че не прочетох вс мнения! :P
Ами на трима.. като за првия съжалявам... за втория.... не толкова.. а с третия си ходя ф момента и адски... адски много си го обичам...![]()
![]()
Никога не можеш да си сигуренПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Еми точно на един човек най-цения в живота ми
И не го казвам само да си направя прохлада на устата![]()
i az na trima:}purvata liubov....posle ima6e ne6to kato liubov...be6e izkliu4itelno silno i mnogo raztursva6to emocionalno....bqh sigurna 4e go obi4am ,no sega kato se zamislq...ne znam....i na sega6niq mi priqtel![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...