- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
samo na edin ii toi ne zaslujava6e da go 4ue![]()
az na horata ot moeto semeistvo mn qsno za mom4e mn pati sam go kazvala samo 2 naistina sam go 4uvstvala na 14 sam
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
az syshto....Първоначално написано от ziky
Добре де защо съжалявате? (питах и по-нагоре но явно никой не е обърнал внимание). Интересно ми е просто. Не сте ли обичали човека когато сте му го казали и ако не сте защо сте го направили?
истината е, че съм го казвала на мн хора ... но повечето са ми само приятели .... казвала съм обичам те на 2 момчета ... и определено не е било изкрено ... просто мн лесно и мн бързо го казвах само, за да отбия номера ... :P:P:P просто до сега не съм обичала истински
0 ама в близките седмици ще го кажа убеден съм
Ще ти кажа аз за предното момче. Казах му "обичам те", защото наистина го чувствах. По-късно разбрах обаче, че просто съм била адски влюбена и хлътнала, но не и точно това, което трябва да стои зад 1 обичам те. да не говорим, че и той ми каза, че ме обича, а в последствие го видях да се целува с 1 "приятелка", а после взе и да ме унижава и обижда.......Първоначално написано от slun4ice
Беше ми много трудно да го забравя и много страдах, защото подобни чувства не бях изпитвала до тогава. Беше силно и вълнуващо, но обърках влюбването с любовта. Съжалявам, че съм го казала, защото той само се е възползвал от това, от тази моя слабост, защото общо взето целта му е била да ме замъкне до леглото си, защото ме е лъгал, че изпитва същото.....Когато съм го казвала съм го мислела и чувствала(всъщност мисля, че само 1 път му казах), но в последствие се оказа, че нещата не са били точно така. няма да ти описвам колко ме нарани този човек, колко ме унизи, колко зле се отнесе с мен.......бях съсипана и буквално 6 месеца бях ни жива, ни умряла. Как да не съжалявам?
Е не знам... Аз не съжалявам за нищо. Ако в онзи момент съм мислела че е правилно значи е било... И аз сега мн неща осъзнавам за последната си връзка но не съжалявам и за миг за всичко казано и направено просто защото тогава така съм го чуствала... Аз и първото момче което си харесвах (2 години) си мислех че го обичам и то не бяха драми,рев.. и в последствие осъзнах че съм се самонавивала но не съжалявам за всичко преживяно защото за мен тогава това което чуствах беше истинско независимо от това как реално стояха нещата...
Но всеки си го разбира различно де просто ми беше интересно. Мерси за отговора![]()
Да кажеш "обичам те" на човек, който после те нарича кроки(което е галено от крокодил) и казва, че имаш люспи и зелена опашка, определено го считам за грешка.
Не мога да повярвам, че това съм почувствала към този човек. Тогава се случи така, че дядо му почина. Вечерта беше на купон и се забавляваше като за световно.......безсърдечна работа.
Няма да ти описвам и другите унижения. Например това, че ме заключи в 1 кола и ме кара да гледам как се целуват с моята "приятелка", под заплаха от побой и изнасилване.....Просто толкова болка ми беше причинил и ми беше толкова трудно да се оттърся от чувството, че някога съм изпитвала нещо към него.
Знам че си го превъзмогнала, но когато бях на 6 разбрах нещо, което във всеки следващ етап от живота ми се потръждаваше - всичко се връща.Първоначално написано от krem4et0
Аз не съжалявам, че съм обичала човекът, който в подължение на месец и половина ми казваше, че съм неповторима, че никога не е обичал друга като мен. Даваше ми обещания, че ще сме заедно завинаги. Накрая каза, че съм безчувствена и нямало как да бъдем заедно, след като заминавам за цели 12 дни за Лондон. Беше ми първият във всяко отношение - към него съм изпитвала най-силни чувства досега. Любов..не, определено, но бях много влюбена.
Та той ме остави заради съседката, която я пускат до по-късно...Сега казва, че тя била безполезна... И нея ще я боли, нищо, че ми се правеше на приятелка. А той... вече усеща чувството, как всичко около теб се срива.
"Обичам те" Казвам на всички.. на близките си..(роднините),на приятелите си.. (и момичета и момчета) казвала съм "обичам те" и на всички гаджета,които съм имала. Нормално. Но ако трябва да се замисля само по 1 момче съм хлътнала наистина и него наистина няма да го излъжа ако му кажа "обичам те" . Накратко истински влюбена съм сега. А преди харесвах доста дълго и силно и ч друго момче![]()
Прочетох коментарите по нагоре...по темата дали съжелявам за някое мое гадже? НЕ! От всеки научих достаБило то добро,или лошо!
И най-хубавото е че с всички си останах приятелка. С някои по добра..с други.. не чак толквоа![]()
И аз 1-вото "Обичам те" го казах мн бързо и последва след като момчето ми го каза. В последствие осъзнах, че е било просто увлечение и доста нараних момчето /половин година след това ми писа смс, че още ме обича/. За другите 2 пъти съм го чувствала и го чувствам, но момчетата са ми приятели, а в приятелството много по-лесно запазваш чувството на привързаност и обич. Иначе пуснах темата, защото напоследък всички имат практика да казват "Обичам те" 2 дни след като тръгнат с някой и малко се обезмисля значението, сякаш това е последната мода - ходя с теб, значи непременно те обичам
.
Права си. Но в това няма нищо лошо да кажеш на някой "обичам те" а и нали се сещаш,че не върви ако той ти каже обичам те.. ти да замълчиш![]()
![]()
Друг е въпросът,че ти единствена си знаеш кого си излагала и кого не![]()
Наистина не върви, ама по-предишното ми гадже започна да ми казва "Обичам те" веднага. Ходихме половин година, а аз нито веднъж не му отвърнах със същото /в повечето случай ми пишеше "Обичам те" като смс и така беше по-лесно да отклоня темата/. Сега не съжалявам, че не съм му го казвала, след всичко, което се случи...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Щом накрая се е оказал задник..значи добре си рпайла,че не си муказвала "обичам те"![]()
Аз пък го казвах на 1 момче,което много харесвах..до зивестна степен ен съм го лъгала.. ама пък..той какъв се оказа накрая..чак да ти се ще никога да не си казвала "обичам те"![]()
![]()
Не беше "задник", просто не ме обичаше. Понякога не можем да приемем, че някой не ни желае достатъчно и решаваме, че е такъв към всички момичета- да, ама не. И най гадното момче е готово да направи всичко за теб, ако те обича и обратното
.
+1Първоначално написано от ziky
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от ludia_s
+1
![]()
точно на 1 човек съм го казвал искренно и разбрах че и да не го бях казвал нищо нямаше да променя
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Ако е лъжа, най-добре е да замълчиш. Това са 2 много важни и сериозни думи. това не са просто поредните 2 думи. те имат огромна стойност. дори и на вашите години пак не съм си въобразявала, че обичам всяко гадже.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Заради такива като вас "обичам те" вече е толкова банално и клиширано. А всъщност това значи много.
'Обичам те' никога не може да бъде банално и клиширано. Това че някои не влагат нищо в тези думи, не означава, че е правилно и че всъщност не е словосъчетание, значещо много...Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Защото тоя човек след тва ме е удрял,бутал в стената голама любов няма щоПървоначално написано от slun4ice
![]()
Затова само мама заслужава тези две думички !Първоначално написано от Miss_Perfekt
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless