- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко човека сте казали "Обичам те"?
neznam kolko..n0 znam 4e sam0 na edn0 m0m4e sam g0 kazvala iskren0!!..vapreki 4e toi me othvarli..
Искрено на един съм го казвала и го казвам! Иначе го бях казала и на още едно момче,но тогава бяха просто заблудена...![]()
1 put no ne go misleh![]()
3 пъти на 18 съм![]()
GaLena :love:
на 2ма - на приятеля ми и на най-добрия ми приятел
Хиляди пъти на хиляди хора, казвам го всеки ден, защото любовта има много по-широк смисъл от това което разглеждате тук сега!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Много пъти.Сигурно на всички момчета,с които съм имала връзка.Ако може така да се нарече.В крайна сметка ходенията по 1-2 месеца не са точно "връзка",а по-скоро увлечение,но...както и да е.Казвала съм тези думи по редица причини.Най- странното е,че винаги съм била щастлива,когато съм ги изричала или просто съм вярвала в тях на момента.Но съм човек,който не може да различи любовта от силното привличане.Затова съм повтаряла "обичам те"стотици пъти...
На много.Но на тези които обичам истински не винаги мога да го кажа![]()
Казвала съм го на 2-ма и не съжелявам за това дори и да не сме заедно защото са оставили прекрасни спомени в живота ми![]()
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
на родителите и сестра ми- много рядко
на най-добрата ми фр и някои др фр - мн рядко
на сегашното ми гадже - за пръв път казвам обичам те на гадже
общо 7 човека... за никой не съжалявам... немога да контролирам чувствата си![]()
Le gusta la fuma, la fama, la joda, la disco,faranduleo, sexo y tequila straight,ojalai que tu seas mi mai....Papi ponte listo![]()
Hasta que nos sorprenda el sol, solo sexo sin amor...
На достатъчно.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Толкова, че да си изгуби смисъла![]()
Скоро ставам на 16 и не си спомням да съм казвала на някой че го обичам, освен ако някой ме е зарадвал страшно много с нещо, но не съм го мислела
Единствено на най-добрата ми приятелка .. до сега от момчетата с които съм била само 1 съм обичала, но не му го казах ..
Samo na 1 i nikoga ne s1m s1jalqvala![]()
Is everybody going crazy?!?
2-3...![]()
Чувствала съм го истински само към един от тях...
Към другия се залъгвах,че е така.
А към първия...казах му го 1 път,когато бях на 13-14 години и бях влюбена в него (първото ми гадже)
Не знам дали го обичах,защото вече не е така,но имах доста силни чувстваНо все пак минаха 6 години,бях малка и неориентирана
![]()
3 пъти, но само в една от връзките ми наистина обичах и го доказвах !![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
~3 nqkude![]()
на един
не ги броя![]()
БлЯя..БлЯ...
Ако става въпрос за момче-само на едно,което все още обичам.