Само 1 път досега съм казвал "Обичам те" на сегащното момиче в което съм влюбен.
Казах и го преди 1 седмица и половина понеже изпитвах нуждата да и го кажа и не стана така както го бях планирал - да бъде романтично и да и хареса, а стана спонтанно без никакъв ефект, но и ако и го бях казал по замисления начин: Докато сме излезли някъде на кафе или нещо от сорта след това докато я изпращам да извадя една роза /която например да съм скрил в близост до тях преди да излезем, и когато наближаваме да я накарам да си затвори очите и аз изневиделица да и го подаря с думите че я "Обичам те" и и бях написал стихотворение на обгорена хартия, но и него и го дадох предварително и нищо не стана така както исках, но и да беше станало нямаше да има много голямо значение защото когато и казах че я обичам и т.н. се оказа че засега иска да сме само приятели и в последствие може да се получи нещо, но не знам.. много бих искал да ми даде шанс да и докажа по още 1000 начина колко много я Обичам и че имам наистина искренни и сериозни намерения.. но само времето ще си каже думата..
Извинявам се че се впуснах в такова разказване, но просто ми дойде отвътре, се пак исках да се обоснова за думите си.